Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 106, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, dispusă să facă orice pentru a-și salva fiul

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 feb 2023, 13:00

Zuleyha, copleșită de probleme 

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe cel mai nou episod din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Episodul cu numărul 106 al îndrăgitului serial turcesc poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Zuleyha nu își poate găsi liniștea de când fiul ei a dispărut, aceasta fiind gata să facă orice pentru a-l știi din nou în siguranță, alături de ea. Un nou episod tensionat al serialului „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D miercuri, 11 mai 2022, de la ora 20:00. 

Zuleyha o amenință pe Umit. Ce se va întâmpla în episodul 106 al serialului „Mă numesc Zuleyha”? 

Zuleyha continuă să primească lovitură după lovitură din partea destinului. De această dată, dispariția fiului ei, Adnan, ajunge să o îngenuncheze. În spatele răpirii se află Umit, cea care își dorește să se răzbune pe frumoasa Zuleyha, având în vedere că Demir a ales să îi rămână alături. Cu toate acestea, nici Demir nu este de găsit, Zuleyha fiind chemată la morgă pentru a confirma dacă trupul aflat acolo îi aparține soțului ei.

În încercarea de a-și găsi fiul, Zuleyha ajunge să o confrunte direct pe Ayla, cea cunoscută de toată lumea sub numele Umit. Lucrurile scapă de sub control, iar într-un moment de disperare, Zuleyha ajunge să o amenințe cu moartea pe Umit. Va îndrepta arma către aceasta și rămâne de văzut dacă va apăsa pe trăgaci pentru a o pedepsi pe cea care i-a provocat foarte multă suferință familiei din care face parte.

Ce decizie va lua Zuleyha, în cele din urmă, dar și dacă Demir își va face apariția poți vedea în episodul 106 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Acesta este difuzat la Kanal D miercuri, 11 mai 2022, de la ora 20:00 și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și în mediul online. Pentru a-l vedea direct pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii serialului „Mă numesc Zuleyha” trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha” a adus în fața telespectatorilor intrigi puternice și adevărate răsturnări de situație.

Îndrăgitul serial turcesc face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Este difuzat de trei ori pe săptămână, în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. 

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a cucerit inimile românilor, povestea frumoasei Zuleyha fiind urmărită cu sufletul la gură de foarte multe persoane. 

Citeste si: „Zuleyha„ s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek plănuia să se căsătorească

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.