Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 109, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, cucerită de Mehmet?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 mai 2022, 15:28

Mehmet vrea să o cucerească pe Zuleyha

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 109 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mehmet profită de dispariția dușmanului său de moarte pentru a încerca să o cucerească pe Zuleyha.

Zuleyha este foarte afectată de plecarea lui Demir. Chiar dacă fratele lui Demir, Fikret, e alături de ea, Zuleyha se teme că acesta nu se va întoarce acasă.

Vezi Video Online „Mă numesc Zuleyha”, pe Kanal D

Mehmet vrea să fructifice la maximum absența lui Demir.

Mai întâi vrea să o cucerească pe Zuleyha, dar vrea să obțină și sprijinul elitei oamenilor de afaceri din Cukurova. 

Ce se mai întâmplă în episodul 109 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărind serialul, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! „Alături de cea mai prețioasă familie" Celebrul actor Murat Unalmis și-a reunit familia în Cappadocia, de ziua lui de naștere!

Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”

Serialul “Mă numesc Zuleyha”   a plasat miercuri, 6 aprilie 2022, postul Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:30), stația TV a înregistrat 7,3% puncte de rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Peste 1 milion (1.282.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la 21:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.659.000 de fani ai serialului.

Serialul "Mă numesc Zuleyha", care e un adevărat fenomen, se află la cel de al treilea sezon, toate episoadele fiind difuzate în România de către Kanal D. 

După încheierea serialului "Fiica ambasadorului", care s-a terminat ieri, Kanal D va difuza de luni până vineri, de la ora 20:00, "Mă numesc Zuleyha". Serialul urmărește, în sezonul 3, povestea de dragoste a Zuleyhăi (interpretată de Hilal Altınbilek) cu Demir Yaman, care devine soțul ei, interpretat de Murat Ünalmıș.

Citeste si: Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online ultimul episod, cel cu numărul 52, subtitrat în limba română VIDEO. Cum se încheie serialul care te-a ținut cu sufletul la gură

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.