Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 114, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, pe punctul de a divorța de Demir

Autor: Amalia Georgescu

Zuleyha, pe punctul de a lua o decizie radicală 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 114 al serialului „Mă numesc Zuleyha” va fi difuzat la Kanal D miercuri, 25 mai 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 114 al serialului „Mă numesc Zuleyha” se vor lua decizii radicale. Frumoasa Zuleyha este hotărâtă să își schimbe viața și să lase în urmă tot ce ține de trecut, astfel că se gândește serios să divorțeze de Demir. Cine o va sprijini în acest demers?

„Mă numesc Zuleyha”, episodul 114. Ce o va determina pe Zuleyha să se gândească la divorț? 

Demir este în continuare de negăsit, iar în lipsa lui, Zuleyha este pe punctul de a face un pas foarte important.

Luând în calcul cât a suferit din cauza lui în trecut, dar și informațiile noi pe care le-a aflat de curând și care nu îl pun deloc într-o lumină bună, Zuleyha este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de Demir. Aceasta este convinsă că a făcut o mare greșeală în momentul în care a mai dat o nouă șansă mariajului lor și că acum ar trebui să pună punct acestei relații toxice, profitând de dispariția lui Demir.
Așa cum era de așteptat, Mehmet o susține pe Zuleyha în acest demers, acesta fiind cel care alimentează toate frustrările tinerei. Fără să știe cu Hulya este sora lui Mehmet, Zuleyha o întâlnește și este impresionată de drama tinerei, acesta fiind momentul în care va decide să divorțeze de Demir, considerându-l un bărbat rău și alături de care nu are niciun viitor.

Apropierea dintre Mehmet și Zuleyha nu este văzută cu ochi buni de Abdulkadir, partenerul de afaceri al bărbatului.

Dorind să se asigure că răzbunarea împotriva familiei Yaman va fi dusă până la capăt, Abdulkadir va lua unele decizii care îl vor afecta în mod direct pe Mehmet. Cum vor evolua lucrurile, dar și dacă Zuleyha va divorța până la urmă de Demir poți vedea urmărind episodul 114 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod este difuzat atât la TV, cât și online. Pentru a-l vedea subtitrat în limba română de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, o soție devotată și tandră în realitate! Iată cine este cel mai iubit și important bărbat din viața actriței Sibel Taşçıoğlu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

Ajuns la sezonul cu numărul 4, serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” continuă să îi surprindă pe telespectatori, noile personaje și conflictele apărute ținându-i în suspans pe cei care au urmărit această poveste de dragoste impresionantă încă de la început.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Nazan Kesal a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Sevda! Iată de ce a luat această decizie la finalul sezonului 3!