Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 129, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet nu renunță la Zuleyha!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 iun 2022, 15:21

Mehmet și Zuleyha

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 129 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mehmet nu e de acord cu decizia Zuleyhăi de a anula căsătoria cu el și e decis să facă orice să rămână cu ea.

La Cukurova toată lumea plânge soarta celor două victime, Saniye și Gulten, iar familiile acestora sunt devastate. Fikret îi promite bunului său prieten Cetin că îl va ajuta să găseasca vinovatul care a provocat atâta suferință.

Zuleyha e influențată în decizia ei de a renunța la căsătorie de ceea ce s-a întâmplat.

Mehmet crede că Fikret a influențat decizia și nu vrea deloc să fie de acord. El e hotărât să o convingă pe Zuleyha să se răzgândească.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Mehmet și Fikret au o nouă confruntare. Fikret îl amenință pe Mehmet pentru a-l determina să renunțe la Zuleyha, dar acesta nu se lasă.

Sunt momente grele în Cukurova. Boierul Hasmet vrea să introducă teroarea în regiune. Cu ajutorul lui Vahap, fratele lui Cano, el vrea să răstoarne ordinea stabilită de ani buni aici. 

Ce se mai întâmplă în episodul 129 din "Mă numesc Zuleyha", difuzat în această seară, aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D. Îl puteți urmări și Live Video Online, pe adresa noastră de Stream, accesând  https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 128, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha renunță la căsătorie!

„Mă numesc Zuleyha”, lider de audiență

Serialul “Mă numesc Zuleyha” obține cifre mari de audiență, fiind un adevărat fenomen.

Serialul turcesc are fanii săi, care nu ratează niciun episod. 

Pe 5 mai, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit atunci, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000

fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

“Mă numesc Zuleyha” e difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00. Serialul, foarte popular, se află la sezonul al treilea.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 126, subtitrat în limba română VIDEO. Lovitură puternică pentru Betul

 

   

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.