Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 132, subtitrat în limba română VIDEO. Situație delicată pentru Zuleyha

Author: Amalia Georgescu

Noi probleme pentru Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 132 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D luni, 20 iunie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

Zuleyha va fi pusă din nou într-o situație dificilă, iar mărturisirea pe care i-o va face Fikret va reuși să o emoționeze puternic. Noul episod al serialului „Mă numesc Zuleyha”, mai exact cel cu numărul 132, începe la Kanal D luni, de la ora 20:00. 

Fikret, moment de sinceritate. Ce urmează în episodul 132 al serialului „Mă numesc Zuleyha”?

Sătul să se ascundă după deget și să aștepte ca Zuleyha să îi dea atenție, Fikret decide să îi mărturisească acesteia tot ceea ce simte pentru ea.

Fikret îi va spune frumoasei Zuleyha că este îndrăgostit de ea și că și-ar dori să îi fie alături în fiecare moment. Având în vedere că Zuleyha a făcut deja o alegere în plan amoros, luând decizia de a-i da o șansă lui Mehmet, mărturisirea pe care i-o va face Fikret o va pune în dificultate. Fikret nu este de acord cu această relație și o va avertiza pe Zuleyha cu privire la Mehmet. 

„Omul ăla nu te merită. Faci o mare greșeală oferindu-i inima ta și având încredere în el”, o va avertiza Fikret pe Zuleyha.

Prinsă la mijloc, Zuleyha va avea de gestionat o situație foarte delicată, având în vedere că are sentimente pentru Mehmet, însă este apropiată și de Fikret, mai ales că acesta i-a fost alături în situațiile dificile.

În timp ce Fikret încearcă să o convingă pe Zuleyha că Mehmet nu este chiar cea mai bună alegere, acesta din urmă îl va amenința pe Vahap cu moartea,

cerându-i acestuia să nu se mai apropie niciodată de femeia pe care o iubește. Evident, Vahap nu va ține cont de ordinele lui Mehmet și o va aborda pe Zuleyha. Dacă o va căuta cu scopul de a-i face rău, dar și cum va reacționa Zuleyha în momentul în care Vahap o va lua de braț poți vedea în episodul 132 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Sezonul 4 al serialului „Mă numesc Zuleyha” continuă la Kanal D și îi ține în suspans pe telespectatori de luni până vineri, de la ora 20:00.

Serialul turcesc se bucură de succes, fanii acestuia dorindu-și să afle dacă Zuleyha va reuși să fie, în sfârșit, fericită, având în vedere că toate relațiile ei s-au terminat într-un mod dramatic.

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Cei care accesează site-ul kanald.ro pot urmări live fiecare episod, subtitrat în limba română. 

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gulten! Iată de ce s-a retras în sezonul 4!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.