Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 135, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet primește o lovitură grea

Author: Amalia Georgescu

Mehmet, afectat de decizia luată de Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 135 al serialului „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D joi, 23 iunie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Zuleyha trece la o stare la alta, iar acest lucru îi influențează foarte mult deciziile. Ce hotărâre va lua frumoasa Zuleyha în ceea ce îl privește pe Mehmet? 

Zuleyha și Mehmet, pe punctul de a pune capăt relației. Ce urmează în episodul 135 al serialului „Mă numesc Zuleyha”?

Discuțiile pe care le-a purtat cu Fikret în ultima perioadă, dar și momentele tensionate prin care au trecut au reușit să sădească îndoiala în sufletul frumoasei Zuleyha.

Dacă până acum a fost confuză, de această dată, Zuleyha pare mai hotărâtă ca niciodată să pună punct relației cu Mehmet și să se îndepărteze de acesta. Zuleyha îi va mărturisi totul lui Fikret, spunându-i acestuia că, după ce a analizat foarte bine situația, a ajuns la concluzia că Mehmet nu este sincer cu ea și că îi ascunde ceva. Pentru a demonstra că are dreptate, Fikret își va asuma responsabilitatea de a afla tot adevărul despre Mehmet și despre trecutul său.

Zuleyha îi va mărturisi lui Mehmet că nu mai poate rămâne alături de el, având în vedere că se simte mereu în pericol atunci când se află în preajma lui. Evident, decizia frumoasei Zuleyha va reprezenta o adevărată lovitură pentru Mehmet, având în vedere sentimentele pe care acesta le are pentru ea. Cum va reacționa Mehmet atunci când va afla vestea, dacă o va lăsa pe Zuleyha să își continue singură drumul, dar și dacă va profita Fikret de această situație pentru a ajunge, în sfârșit, la inima frumoasei Zuleyha poți vedea în episodul cu numărul 135 al

serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

Dacă vrei să urmărești cel mai nou episod, dar nu te afli în fața micului ecran joi, 23 iunie 2022, de la ora 20:00, atunci poți vedea serialul „Mă numesc Zuleyha” și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ugur Güneş, actorul care a dat viață personajului Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit vedetă la Bollywood! Iată din ce proiect inedit face parte!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, o poveste de dragoste plină de suspans, răsturnări de situație și emoție, este difuzat la Kanal D de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

Fiecare episod aduce noi întâmplări fascinante, personaje savuroase, prelungind astfel suspansul. Ajuns la sezonul cu numărul 4, serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes printre fanii serialelor turcești.

Citeste si: Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.