Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 137, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet este demascat. Cum va reacționa Zuleyha atunci când va descoperi adevărata identitate a bărbatului iubit

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha află adevărul despre Mehmet 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 137 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit la Kanal D luni, 27 iunie 2022, de la ora 20:00. Noul episod este difuzat și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Viața frumoasei Zuleyha continuă să fie un carusel de emoții și trăiri. Când în sfârșit spera că și-a găsit fericirea alături de Mehmet, Zuleyha va afla tot adevărul despre bărbatul cu care plănuia să își întemeieze o familie. Ce decizie va lua în ceea ce îl privește pe Mehmet?

Ce urmează în episodul 137 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”? 

În episodul 137 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” ies la iveală informații din trecut care o vor da puternic peste cap pe Zuleyha.

Convinsă că Mehmet este bărbatul care o poate face fericită, Zuleyha îi propune acestuia să plece într-o croazieră, iar la bordul navei să își unească destinele. Așa cum era de așteptat, decizia ei nu face altceva decât să îl bucure pe Mehmet, bărbatul fiind îndrăgostit nebunește de Zuleyha.

Între timp, Fikret continuă investigațiile despre Mehmet, astfel că descoperă adevărata identitate a acestuia. Aflând informațiile, Lutfyie nu se va putea abține și îi va mărturisi totul frumoasei Zuleyha.

Astfel, femeia va afla că în toată această perioadă a fost mințită de bărbatul iubit și că, cel cu care dorește să își unească destinele este, de fapt, Hakan Gumusoglu. Cum va reacționa Zuleyha în momentul în care va afla că a fost mințită de cel în care avea cea mai mare încredere, dar și dacă va continua relația cu el sau îi va pune punct imediat poți afla în episodul 137 al serialului turcesc  „Mă numesc Zuleyha”. Cel mai nou episod poate fi vizionat atât de la TV, cât și online.
Dacă vrei să îl urmărești de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, atunci trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

„Mă numesc Zuleyha” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești difuzate la Kanal D. Ajuns la sezonul 4, serialul continuă să îi țină cu sufletul la gură pe fani, având în vedere că fiecare episod aduce noi întâmplări care reușesc să prelungească suspansul. Cei care au urmărit încă de la început povestea frumoasei Zuleyha așteaptă să afle dacă aceasta va reuși să își găsească fericirea și dacă va putea să treacă peste piedicile apărute în calea ei și să iubească din nou.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00. Începând cu data de 4 iulie, serialul va fi difuzat la Kanal D de două ori pe săptămână, mai exact în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.