Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 138, subtitrat în limba română VIDEO. O nouă răsturnare de situație. Fikret sare în apărarea lui Mehmet

Author: Amalia Georgescu

Fikret, noi dezvăluiri despre Mehmet

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 138 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” aduce o nouă răsturnare de situație. Poți vedea noul episod la Kanal D, de la ora 20:00, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

La Kanal D, pe 28 iunie 2022 este difuzat episodul 138 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod îi aduce în atenția publicului pe Zuleyha și Mehmet, lucrurile complicându-se din nou după ce Zuleyha a aflat adevărul despre bărbatul iubit. 

Zuleyha, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Mehmet. Ce urmează în episodul 138 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Zuleyha a descoperit că Mehmet este, de fapt, Hakan Gumusoglu, un traficant periculos căutat de poliție la nivel internațional.

Furioasă pentru că acesta i-a ascuns adevărata lui identitate, Zuleyha nu doar că va decide să rupă logodna cu bărbatul de care este îndrăgostită, ci îl va reclama pe acesta la poliție. Autoritățile vor interveni, iar Mehmet va ajunge la închisoare. 

Deși pare că lucrurile s-au rezolvat și că Mehmet plătește pentru faptele sale, Fikret sare în apărarea acestuia. Bărbatul va discuta cu Zuleyha și îi va spune că, potrivit informațiilor pe care le-a strâns în urma investigațiilor, Mehmet nu ar avea probleme cu legea, ci din contră, acesta ar lucra cu serviciile secrete ale statului, sub acoperire.

Acest lucru înseamnă automat că Mehmet ar fi nevinovat. 

Dezamăgită de faptul că Mehmet i-a ascuns adevărul, Zuleyha se va încăpățâna să îl vadă pe acesta drept un infractor. Astfel, deși Fikret îi va lua apărarea lui Mehmet, Zuleyha va considera în continuare că bărbatul merită să fie după gratii, chiar dacă pentru ea este foarte dureros să îl vadă în această ipostază, având în vedere că are sentimente puternice pentru el.

Care este, de fapt, adevărul despre Mehmet, dar și dacă va reuși Zuleyha să revină la sentimente mai bune în ceea ce îl privește poți vedea în episodul 138 al îndrăgitului serial turcesc. Nou episod din „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D marți, 28 iunie 2022, de la ora 20:00, dar poate fi urmărit și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop accesând  https://www.kanald.ro/live.html .  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a ajuns la sezonul cu numărul 4, acesta făcând parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești difuzate la Kanal D și asta datorită poveștii fascinante și care aduce de fiecare dată un element de noutate.

În prezent, serialul „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, însă începând din iulie, acesta va fi difuzat doar de două ori pe săptămână, în serile de joi și vineri, tot de la ora 20:00. 

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.