Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 139, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha riscă să piardă toată averea din cauza lui Mehmet. Ce decizie va lua

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha, la un pas să piardă toată averea 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 139 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit la Kanal D miercuri, de la ora 20:00. Poți vedea noul episod și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Zuleyha pare să fie urmărită de ghinion, astfel că pe lângă problemele în dragoste, tânăra se confruntă acum cu probleme serioase și din punct de vedere financiar. Cum va reacționa Zuleyha în această situație și ce va face pentru a se răzbuna pe Mehmet? 

Zuleyha, pe punctul de a-l împușca pe Mehmet. Ce urmează în episodul 139 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Zuleyha primește lovitură după lovitură.

Deși credea că și-a găsit liniștea alături de Mehmet, simțindu-se iubită și protejată de acesta, Zuleyha a aflat că bărbatul a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe familia ei. Simțindu-se trădată, Zuleyha nu va mai ține cont de nimic și îl va amenința pe Mehmet cu moartea, dorind ca acesta să plătească pentru toată suferința ei. Nu doar că Mehmet a reușit să îi rănească sentimentele, ci acțiunile sale au adus-o pe Zuleyha în pragul falimentului.
Mehmet s-a asigurat că impozitele moșiei Yaman nu au fost plătite la timp, astfel că acum Zuleyha este pe punctul de a pierde conacul în care locuiește, acesta fiind pus sub sechestru din cauza datoriilor uriașe. 

Vestea o va lua prin surprindere pe Zuleyha, având în vedere că aceasta nu avea idee despre răzbunarea financiară pe care Mehmet a pus-o la cale împotriva familiei Yaman. Dorința femeii de a-l face pe Mehmet să plătească va fi și mai mare.

Aceasta îl va sechestra pe Mehmet și îl va amenința cu arma. Rămâne de văzut dacă Zuleyha își va duce până la capăt răzbunarea și îl va împușca pe Mehmet sau dacă va ceda în fața sentimentelor pe care le are pentru acesta.

Poți vedea ce decizie va lua Zuleyha în episodul 139 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod este difuzat la Kanal D miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 20:00 și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online, subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil,

laptop sau tabletă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cum a fost surprinsă în vacanță fosta soție a celebrului actor Ibrahim Çelikkol, după doar câteva luni de la divorț! Iată alături de cine s-a afișat frumoasa arhitectă Mihre Mutlu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Fiecare episod al serialului „Mă numesc Zuleyha” prelungește și mai mult suspansul și aduce noi răsturnări de situație, având în vedere că îndrăgitul serial se apropie de final. Fanii producției turcești urmează să afle ce se va întâmpla cu Zuleyha în cele din urmă și dacă va reuși să treacă peste traumele trecutului și să fie fericită.

În această săptămână, serialul „Mă numesc Zuleyha”, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, iar începând de săptămâna viitoare, povestea frumoasei Zuleyha va

putea fi urmărită în zilele de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.