Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 140, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, acuzată că a distrus familia Yaman

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha nu poate accepta că este pe cale să piardă toată averea 

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou episod din serialul „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D joi, 30 iunie 2022, de la ora 20:00. Urmărește episodul 140 atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 140 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”, protagonista acestei povești impresionante va avea de înfruntat noi obstacole. Care este motivul pentru care Zuleyha va fi pusă la zid de cei din jur?

Zuleyha, nevoită să evacueze conacul. Ce urmează în episodul 140 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Zuleyha va ajunge din nou pe marginea prăpastiei, de această dată din cauza problemelor financiare.

În episodul 140 al serialului „Mă numesc Zuleyha”, tânăra va fi nevoită să se mute din conacul în care a locuit până în prezent alături de familie, proprietatea fiind pusă sub sechestru din cauza datoriilor uriașe. Vestea o va aduce pe Zuleyha în pragul disperării, având în vedere că aceasta se va simți neputincioasă.

Mai mult decât atât, dușmanii frumoasei Zuleyha nu doar că se vor bucura de situația în care se află aceasta, ci se vor grăbi să o judece și să o considere vinovată pentru problemele familiei Yaman.

„Uite în ce hal a ajuns familia Yaman. Noi avem o istorie de 500 de ani. Femeia asta a distrus familia Yaman”, sunt cuvintele pe care le va auzi Zuleyha.

Nici pentru Fikret situația nu este mai bună. Acesta riscă să se despartă definitiv de micuțul Kerem Ali. Cum va reacționa Fikret în momentul în care va realiza că micuțul Kerem Ali este de negăsit, dar și ce va face Zuleyha pentru ca familia ei să nu simtă problemele financiare cu care se confruntă în prezent poți vedea în episodul 140 al serialului

turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod se anunță unul încărcat de emoție și poate fi urmărit la Kanal D, de la ora 20:00, dar și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj neașteptat transmis la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție! Iată cum a marcat celebrul Uğur Güneş acest moment, pe contul lui de socializare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și a reușit să impresioneze prin autenticitate, aducând în fața telespectatorilor o poveste de dragoste presărată cu foarte multe momente tensionate. „Mă numesc Zuleyha” este o adevărată lecție despre iubire, destin, ură și răzbunare.

Începând din luna iulie 2022 se vor schimba zilele de difuzare, astfel că sezonul 4 al serialului „Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit la Kanal D joi și vineri, de la

ora 20:00. 

Citeste si: Cum a fost surprinsă în vacanță fosta soție a celebrului actor Ibrahim Çelikkol, după doar câteva luni de la divorț! Iată alături de cine s-a afișat frumoasa arhitectă Mihre Mutlu!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.