Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 141, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet, decizie radicală: „În această seară se va termina totul!”

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha va afla tot adevărul despre Mehmet

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 141 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” va începe la Kanal D vineri, 1 iulie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Ultimul episod din această săptămână al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” aduce scene tensionate și noi surprize pentru fanii serialului. Ce dezvăluiri îi va face Mehmet frumoasei Zuleyha? 

Mehmet, gata să îi spună tot adevărul frumoasei Zuleyha. Ce urmează în episodul 141 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Zuleyha este pe cale să afle tot adevărul despre Mehmet, bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește, dar care a reușit să o dezamăgească profund.

Fikret îi va mărturisi frumoasei Zuleyha că Mehmet reprezintă în continuare un mister pentru el și că nu poate avea încredere în el. 

Pentru a pune punct tuturor controverselor legate de identitatea lui, Mehmet va lua decizia de a-i spune frumoasei Zuleyha tot adevărul despre el, dar și despre misiunea pe care a desfășurat-o în Cukurova. 

„În această seară, se va termina totul.

Vei afla adevărul”,
îi va spune Mehmet frumoasei Zuleyha.

Rămâne de văzut dacă informațiile pe care le va dezvălui Mehmet o vor face pe Zuleyha să îl ierte și să ofere o nouă șansă poveștii lor de iubire sau dacă cei doi vor decide să meargă definitiv pe drumuri separate.

Betul este surprinsă în compania boierului Hasmet. Fikret va reuși să o filmeze pe tânăra avocată, aceasta fiind o dovadă în plus a faptului că Hasmet Colak nu a făcut altceva decât să încerce, prin orice mijloace, să îi facă rău frumoasei Zuleyha.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Între timp, Zuleyha pregătește o răzbunare, aceasta oferind bilete la film pentru toți cei din Cukurova. Scenele care se vor derula o vor avea în centrul lor pe Betul, aceasta fiind luată prin surprindere de planul pus la punct de Zuleyha. Cum vor reacționa cei din Cukurova în momentul în care imaginile vor apărea pe ecran, dar și ce se va întâmpla în continuare cu Zuleyha poți vedea în episodul 141 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”, difuzat la

Kanal D vineri, 1 iulie 2022, de la ora 20:00. Dacă nu ai posibilitatea de a vedea noul episod la TV, atunci îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj neașteptat transmis la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție! Iată cum a marcat celebrul Uğur Güneş acest moment, pe contul lui de socializare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Povestea frumoasei Zuleyha se apropie de final și rămâne de văzut dacă aceasta va reuși, în cele din urmă, să își găsească liniștea și să fie fericită. Sezonul 4 al serialului „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Îndrăgitul serial face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes, acesta plasând de mai multe ori postul TV în topul preferințelor telespectatorilor.

Citeste si: Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.