Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 143, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha se apropie din nou de Hakan

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha, impresionată de gestul făcut de Hakan 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 143 al serialului „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D vineri, 8 iulie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări fie la TV, fie online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Zuleyha trece din nou prin momente grele, este vulnerabilă, astfel că va ceda în fața sentimentelor pentru Hakan și se va apropia din nou de acesta. Ce se va întâmpla între cei doi? 

Zuleyha și Hakan vor reuși să facă pace. Ce urmează în episodul 143 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Problemele par să nu se mai termine pentru Zuleyha și pentru cei care i-au rămas alături în ultima perioadă.

După ce Zuleyha a decis să rupă orice legătură cu el, Hakan va anunța că urmează să părăsească definitiv Cukurova, având în vedere că femeia iubită nu îl poate accepta în viața ei. Mai mult decât atât, Hakan o va anunța pe Zuleyha că îi va preda toate acțiunile firmei, astfel încât aceasta să devină din nou acționar majoritar.

Vestea o va lua prin surprindere pe Zuleyha și o va bulversa în egală măsură.

Fikret trece prin momente grele după ce a suferit un accident grav. Acesta are nevoie să fie operat, iar în momentul în care va afla informația, Hakan va interveni. 

Deși a fost mințită de bărbatul iubit, Zuleyha se va declara impresionată de acțiunile lui Hakan din ultima perioadă. Mai mult, acesta îi va mărturisi că nu are nicio legătură cu dispariția lui Demir, dar că va încerca să afle totul pentru ca ea să își găsească liniștea.

Grija pe care i-o poartă bărbatul o va impresiona pe Zuleyha, astfel că aceasta nu va ezita să îl îmbrățișeze pe Hakan, cei doi fiind din ce în ce mai apropiați.

Dacă Hakan și Zuleyha vor da o nouă șansă poveștii lor de iubire, dar și ce se va întâmpla în momentul în care boierul Hasmet Colak va afla adevărul despre intențiile lui Betul poți vedea urmărind episodul 143 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

Cel mai nou episod este difuzat la Kanal D vineri, 8 iulie 2022, acesta fiind ultimul episod din această săptămână.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dacă vrei să vezi episodul 143 și online, atunci poți accesa https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Hande Soral, prima vacanță în trei! Iată cum a fost surprinsă actrița la aproape două luni de când a devenit mamă! Iată ce destinație spectaculoasă de vacanță au ales!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, iar în prezent, fanii pot urmări sezonul cu numărul 4 al producției turcești.

Povestea fascinantă i-a cucerit pe telespectatori, aceștia urmărind în număr mare fiecare episod al serialului.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Top 6 cele mai frumoase seriale turcești de dragoste din toate timpurile. Serialele ce au apărut la Kanal D sunt pe primele locuri

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.