Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 144, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, legată și sechestrată!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 iul 2022, 14:17

Betul, clipe cumplite

Serialul "Mă numesc Zuleyha" ajunge astăzi la episodul cu numărul 144. Popularul serial turcesc poate fi vizionat și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mult dramatism și suspans astăzi, în episodul cu numărul 144  din "Mă numesc Zuleyha".

Betul se află într-o situație extrem de dificilă, fiind legată la gură și sechestrată de soțul ei, Hasmet. Acesta este convins că Betul a încercat să îl omoare.

Zuleyha se interesează de starea lui Fikret, care se află în recuperare. Fikret nu știe că rivalul său la inima Zuleyhăi, Hakan, a contribuit mult la salvarea vieții lui.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Zuleyha și Hakan au o perioadă foarte bună. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat în trecut, Zuleyha a dat totul uitării și e gata pentru o relație frumoasă cu iubitul ei. 

Când află ce se întâmplă cu Betul, Zuleyha sare să o salveze pe aceasta, în ciuda faptului că Betul i-a pricinuit mult rău ei și familiei Zuleyhăi.

Dacă Zuleyha va reuși să o salveze pe Betul aflați doar urmărind serialul, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Puteți urmări episodul 144 din "Mă numesc Zuleyha" și Live Video Online, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: 5 filme de la Bollywood cu Salman Khan. Soțul Iuliei Vântur este unul dintre cei mai îndrăgiți actori indieni

“Mă numesc Zuleyha”, audiențe uriașe!

Serialul “Mă numesc Zuleyha”  înregistrează cifre uriașe de audiență și în acest sezon.

Episodul din 5 mai 2022 a poziționat Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Astfel, în

intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Hilal Altinbilek plănuiește să devină mamă, după ce s-a împăcat cu scriitorul Metin Hara. Detaliul care a dat-o de gol pe protagonista din Mă numesc Zuleyha

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.