Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 145, subtitrat în limba română VIDEO. Ce vise deșarte își face Fikret

Author: Andrei Ionescu

Fikret

Sursa: Kanal D

Un nou episod foarte interesant din "Mă numesc Zuleyha", cel cu numărul 145, e difuzat în această seară la Kanal D. Poate fi urmărit și online, pe kanald.ro.

Și episodul 145 din "Mă numesc Zuleyha"  e plin de dramatism. Boierul Hasmet simte că se apropie momentul în care va plăti pentru acțiunile lui. El încearcă să prevină ce are să i se întâmple și caută să iasă basma curată pentru ce a făcut în Cukurova.

În acest timp Fikret ia o decizie surprinzătoare. El se hotărăște să îi dezvăluie frumoasei Zuleyha ce simte pentru ea.

Hakan nu va sta însă la locul lui, iar din cauza lui toate planurile de viitor ale lui Fikret se năruie.

Totul pare însă să se schimbe pentru Zuleyha. Ce planuri își face și ea în legătură cu viitorul aflați doar urmărind episodul din această seară din "Mă numesc Zuleyha", 145, de la ora 20:00. Îl poți urmări și Live Video Online, accesând adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citeste si: Hilal Altinbilek plănuiește să devină mamă, după ce s-a împăcat cu scriitorul Metin Hara. Detaliul care a dat-o de gol pe protagonista din Mă numesc Zuleyha

“Mă numesc Zuleyha”, audiențe mari!

Serialul  “Mă numesc Zuleyha”   înregistrează cifre mari de audiență și în acest sezon.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Episodul din 5 mai 2022 a poziționat Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Züleyha, eroina serialului, este interpretată de frumoasa și talentata actriță turcă Hilal Altınbilek.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 144, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, legată și sechestrată!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.