Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 146, subtitrat în limba română VIDEO. Nunta Zuleyhăi cu Hakan se apropie!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 apr 2023, 04:55

Zuleyha si Hakan

Sursa: Kanal D

Un nou episod plin de suspans din serialul "Mă numesc Zuleyha" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește episodul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nunta cuplului Zuleyha-Hakan se apropie, iar cei doi îndrăgostiți sunt foarte emoționați.

Fikret s-a împăcat cu ideea că a pierdut-o pe Zuleyha, așa că se concentrează pe relația cu fiul său.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Marele eveniment al nunții este perturbat de o veste șoc.

Zuleyha primește un telefon, iar vestea teribilă are legătură cu boierul Colak.

Ce se mai întâmplă în episodul 146 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l pe adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.   

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Mă numesc Zuleyha”, audiențe mari!

Serialul   “Mă numesc Zuleyha”    înregistrează cifre mari de audiență și în acest sezon.

Episodul din 5 mai 2022 a poziționat Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Züleyha, eroina serialului, este interpretată de frumoasa și talentata actriță turcă Hilal Altınbilek.

Citeste si: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.