Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 147, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha se mărită cu Hakan!

Author: Andrei Ionescu

Zuleyha, mireasa lui Hakan

Un nou episod plin de suspans din serialul "Mă numesc Zuleyha" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește episodul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Momentul mult așteptat al Zuleyhăi și al lui Hakan, ziua în care își unesc destinele, sosește!

În calitate de primar în Cukurova, Lutfiye oficializează căsătoria Zuleyhăi cu Hakan. Ea și el sunt cei mai fericiți, iar în Cukurova e mare sărbătoare. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Nefericite sunt însă Sermin și Betul, care au probleme și pentru care se anunță momente grele.

Betul a comis o greșeală imensă, iar cele două ajung în stradă. Problema este că greșeala lui Betul are impact și asupra Zuleyhăi. Viața frumoasei mirese este în pericol!

Fikret a dat-o uitării pe Zuleyha. El o cunoaște pe Zeynep, tânăra profesoară venită în Cukurova, se îndrăgostește de ea și plănuiește să își schimbe viitorul și, desigur, să aibă o relație frumoasă cu tânăra profesoară. 

Ce se mai întâmplă în episodul 147 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l pe adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.   

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Mă numesc Zuleyha”, audiențe mari!

Serialul   “Mă numesc Zuleyha”    înregistrează cifre mari de audiență și în acest sezon.

Episodul din 5 mai 2022 a poziționat Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de joi și vineri, de la ora 20:00. 

Züleyha, eroina serialului, este interpretată de frumoasa și talentata actriță turcă Hilal Altınbilek.

Citeste si: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.