Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 151, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret, amenințare directă pentru Hakan

Author: Amalia Georgescu

Fikret îl pune la punct pe Hakan

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 151 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” se apropie de final, astfel că tensiunile sunt din ce în ce mai puternice, iar fiecare întâmplare prelungește și mai mult suspansul. Care este motivul pentru care Fikret și Hakan vor ajunge din nou în conflict? 

Ce urmează în episodul 151 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

În episodul 151 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” se încing din nou spiritele, iar viața frumoasei Zuleyha este din nou pusă în pericol.

Fikret a jurat că va răzbuna moartea unchiului său, iar acum se bucură de reușită, având în vedere că a putut să îl pedepsească pe Abdulkadir, acesta ajungând la închisoare. Evident, Hakan nu își poate vedea prietenul în spatele gratiilor, astfel că va acționa pentru a-l ajuta pe acesta să evadeze. 

Imediat după evadarea lui Abdulkadir, Fikret va trece la amenințări. Acesta nu va mai ține cont de Zuleyha și îl va amenința pe Hakan cu moartea, avertizându-l pe acesta că va plăti scump dacă se află în spatele evadării lui Abdulkadir.

Situația nu îi este deloc favorabilă frumoasei Zuleyha, ba mai mult decât atât, viața acesteia este din nou pusă în pericol. Cine va încerca să o ucidă pe Zuleyha și dacă va reuși să își ducă planul la final poți vedea în episodul 151 al îndrăgitului serial turcesc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Episodul de joi al serialului „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D începând cu ora 20:00 și poate fi urmărit și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, telefonul

mobil sau tabletă. 

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Metin Hara! Iată în ce ipostaze tandre au fost surprinși și ce planuri au cei doi îndrăgostiți!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Fanii serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” numără zilele până când vor afla deznodământul acestei povești fascinante.

Au mai rămas doar 5 episoade din „Mă numesc Zuleyha”, serialul fenomen care face parte din programul tv al postului de televiziune Kanal D.

Ultimele episoade ale serialului pot fi urmărite la Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Cum arată fosta soție a lui Umit Kantarcilar, Onur din serialul „Aripi frânte”. Au divorțat după 2 ani de mariaj

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.