Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 154, subtitrat în limba română VIDEO Zuleyha, suferință fără margini

Author: Andrei Ionescu

Zuleyha

Sursa: Kanal D

Episodul cu numărul 154 din „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D joi, 11 august 2022, de la ora 20:00. Episodul poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Un nou episod plin de suspans din „Mă numesc Zuleyha” va fi difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Rămasă cu o avere uriașă din partea răposatului sau soț, Zuleyha va lua o decizie care va șoca Cukurova.

Betul este disperată. După gestul teribil în care Hakan și-a pierdut viața, Betul caută ajutor la Abdulkadir. Bărbatul însă, trădat fiind, în trecut, de tânăra avocata, refuză să o ajute.

Înverșunată, Betul nu se lasă și face tot posibilul să părăsească țara, de frică să nu ispășească pedeapsa ce i se cuvine în urma acțiunilor sale.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!

După moartea soțului său, Zuleyha schimbă lucrurile în Cukurova.

Rămasă cu o avere uriașă din partea răposatului său soț, femeia va lua o decizie care va șoca Cukurova. Datorită inițiativelor acesteia, <epoca> boierilor și a stăpânilor, în renumita regiune, se va sfârși.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fikret urmează să facă un pas important în viața să. Bărbatul, susținut de mătușa Lutfye și Zuleyha, va lua o decizie neașteptată, care o vizează pe Zeynep.

Episodul de joi este difuzat la Kanal D începând cu ora 20:00. Dacă vrei să îl urmărești online, subtitrat în limba română, atunci trebuie să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, telefonul mobil sau tabletă. Serialul este disponibil atât la TV, cât și online, pe kanald.ro.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, care face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D, se apropie de final.

Sezonul 4 se va încheia în curând. Frumoasa Zuleyha i-a cucerit pe fanii serialelor turcești, iar acum, aceștia vor afla cum se va încheia această poveste despre iubire, destin, răzbunare și orgolii puternice.

Serialul, care a cucerit inimile a numeroși telespectatori, se apropie de final, așa că nu rata fiecare episod rămas din interesanta producție.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.