Program TV Mă numesc Zuleyha. Vezi online episodul 65, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha face dezvăluiri dureroase. Yilmaz, hotărât să o uite definitiv

Autor: Bianca Hriscu

Zuleyha, dezvăluiri dureroase în episodul 65 din sezonul 3

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 20:00, începe episodul 65 al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Poți vedea episodul de joi, 3 februarie 2022, atât la TV, cât și pe kanald.ro.

A început sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha”, o poveste de iubire care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori. Joi, 3 februarie 2022, va fi difuzat episodul cu numărul 65. După ce Zuleyha va face o serie de dezvăluiri emoționante, Yilmaz va lua o decizie radicală în ceea ce o privește.

Final de poveste pentru Zuleyha și Yilmaz? Răsturnări de situație în episodul 65 din serialul „Mă numesc Zuleyha”

După ce a fost la un pas de moarte, Zuleyha decide că a venit momentul să spună tot adevărul, încercând astfel să scape de povara pe care o poartă în suflet. Aceasta îi va dezvălui lui Yilmaz un secret pe care l-a ținut ani întregi și care a măcinat-o. Yilmaz va afla că este tatăl biologic al lui Adnan. Deși are sentimente puternice pentru Zuleyha, bărbatul nu poate înțelege cum a putut să îi ascundă o informație atât de valoroasă.

Orbit de furie, Yilmaz va dori să rupă orice legătură cu femeia iubită, jurând să își recupereze fiul și să se răzbune.

Cu toate că Zuleyha îi va mărturisi lui Yilmaz că a fost nevoită să țină acest secret din cauza lui Demir, care a amenințat-o cu moartea, Yilmaz va considera că nu există scuză pentru ceea ce a făcut.

Ce va face în continuare Yilmaz, după ce a aflat că este tată, dar și ce se va întâmpla cu legătura dintre el și frumoasa Zuleyha poți vedea în episodul 65 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”,

difuzat la Kanal D, joi, de la ora 20.00.

Citeste si: Debutul celui de-al treilea sezon “Mă numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Züleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, una dintre cele mai apreciate producții turcești, a revenit la Kanal D cu noi episoade. Sezonul 3 a început cu noi intrigi și situații care să îi țină în suspans pe telespectatori.

„Mă numesc Zuleyha” este o poveste despre iubire, ură, răzbunare, acțiunea petrecându-se în Istanbulul anilor ’70 și în Adana.

Povestea de iubire complicată dintre Zuleyha și Yilmaz i-a cucerit pe telespectatori.

Serialul a ajuns la sezonul cu numărul 3, iar din luna februarie, face din nou parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.