Program TV Mă numesc Zuleyha. Vezi online episodul 66, subtitrat în limba română VIDEO. Yilmaz visează la o familie alături de Zuleyha

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 nov 2022, 10:05

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a revenit la Kanal D cu noi episoade

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, un nou episod captivant din serialul „Mă numesc Zuleyha” va fi difuzat la Kanal D. Poți vedea episodul 66 din sezonul 3 și online, live pe kanald.ro.

De la un episod la altul, lucrurile se complică din ce în ce mai mult pentru Yilmaz și Zuleyha. Cei doi își doresc să fie fericiți împreună, însă de fiecare dată apar noi piedici în viața lor.

Ce se va întâmpla în episodul 66 din serialul „Mă numesc Zuleyha”? Yilmaz va afla cine a vrut să o ucidă pe Zuleyha 

După ce Yilmaz a aflat că este tatăl biologic al băiatului frumoasei Zuleyha, lucrurile s-au schimbat radical pentru el.

Deși inițial a reacționat dur, furios că nu i-a putut fi alături băiețelului încă de la început, ulterior, Yilmaz a reanalizat situația, astfel că acum își dorește din suflet o familie fericită alături de Zuleyha, mai ales că sentimentele dintre ei sunt mai puternice ca niciodată.

În episodul 66 din serialul „Mă numesc Zuleyha”, Hunkar nu își va mai putea stăpâni furia. Fiul ei, Demir, își va umili mama după ce își va face apariția la nunta dr.

Sabahattin, alături Sevda, fosta amantă a tatălui lui. Contextul o va face pe Hunkar să răbufnească, spunându-i fiului ei că nu se mai consideră mama lui. Cu toate că a dorit să îi provoace suferință lui Demir, în realitate, cea care pare că a ajuns la capătul puterilor este chiar ea.

Yilmaz va afla un adevăr dureros. Deși inițial s-a spus că Zuleyha a încercat să se sinucidă, în realitate, Mujgan a încercat să o omoare.

Demir va descoperi acest lucru și va merge să îi dezvăluie totul lui Yilmaz.

Cum va reacționa bărbatul în momentul în care va afla că Mujgan, soția lui, a atentat la viața femeii iubite poți vedea urmărind episodul 66 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Acesta va fi difuzat la Kanal D vineri, 4 februarie 2022, de la ora 20:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Züleyha” pe Kanal D

Începând cu luna februarie 2022, serialul „Mă numesc Zuleyha” a revenit în programul TV Kanal D cu episoade noi, pline de emoție și suspans.

Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești difuzate la Kanal D, telespectatorii fiind cuceriți de povestea de dragoste dintre Yilmaz și Zuleyha.

„Mă numesc Zuleyha” este un serial cu o poveste interesantă, cu o intrigă puternică și din distribuția căruia fac parte actori importanți din cinematografia turcă. Este un serial despre iubire, răzbunare, ură, ambiție și orgoliu, toate împletite perfect.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, începând cu ora 20:00.

Acest serial poate fi urmărit atât la TV, cât și în mediul online, accesând https://www.kanald.ro/.

Citeste si: Cât de tânără și frumoasă este mama celebrei Hilal Altinbilek! Actrița din serialul Mă numesc Zuleyha și mama ei seamănă uluitor de mult!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.