Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 70, subtitrat în limba română VIDEO. Yilmaz luptă cu orice preț pentru a-și recupera fiul

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 nov 2022, 10:00

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a revenit la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, poți urmări episodul 70 din serialul „Mă numesc Zuleyha” . Îl poți vedea atât la Kanal D, cât și online, live pe kanald.ro.

Sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha” a început în forță la Kanal D, astfel că povestea care a cucerit o mulțime de telespectatori continuă cu noi scene dramatice și pline de suspans. Pe 16 februarie 2022, la Kanal D va fi difuzat episodul 70 din serialul „Mă numesc Zuleyha”, începând cu ora 20:00.

Ce poți vedea în episodul 70 din serialul „Mă numesc Zuleyha”? Momente dramatice pentru familia Yaman

După ce a aflat că el este tatăl lui Adnan, Yilmaz este hotărât să își recupereze fiul. Pentru a întoarce totul în favoarea sa și a nu fi acuzat că i-a despărțit pe cei doi, Demir a decis să facă publică această informație. Evident, deși pare că intențiile sale au fost cât se poate de bune, în realitate, Yilmaz și Zuleyha știu că Demir nu a făcut altceva decât să își apere imaginea.

Yilmaz a jurat că va face totul pentru ca fiul său să locuiască alături de el, astfel că va reuși să îl ia cu el pe Adnan. Furios, Demir va dori să îi pedepsească pe toți cei care au permis ca acest lucru să se întâmple, începând cu Gulten pe care o consideră principala vinovată.

Saniye se teme pentru siguranța ei, având în vedere că ea l-a ajutat pe Yilmaz să îi ia pe Adnan.

Pe lângă toate aceste tensiuni, lucrurile se vor complica din nou pentru familia Yaman. Gestul extrem pe care îl va face Behice va da totul peste cap. Cum vor evolua lucrurile poți vedea urmărind episodul 70 din serialul „Mă numesc Zuleyha”, difuzat la Kanal D miercuri, 16 februarie 2022, de la ora 20:00. Noul episod este disponibil și online, live video pe https://www.kanald.ro/live.html

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Züleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a făcut furori printre fanii serialelor turcești, iar acum a revenit în programul TV al postului de televiziune Kanal D cu noi episoade. În sezonul 3 al serialului, conflictele sunt nelipsite, iar Yilmaz și Zuleyha vor fi nevoiți să treacă din nou prin nenumărate încercări în numele iubirii.

Sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D de trei ori pe săptămână, mai exact în serile de miercuri, joi și vineri, începând cu ora 20:00.

Citeste si: El este barbatul care a sprijinit-o intotdeauna pe celebra Vahide Percin, chiar si dupa divort! Iata cine este fostul sot si tatal fiicei indragitei actrite, care i-a fost alaturi in cele mai grele clipe din viata!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.