Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 72, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, descoperă adevărul despre moartea lui Hunkar

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 nov 2022, 07:15

Zuleyha o înfruntă pe Behice 

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20;00, la Kanal D va fi difuzat episodul 72 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Dacă nu ești în fața televizorului, îl poți urmări și online, live video pe kanald.ro.

Convinsă că a reușit să îi păcălească pe toți cei din jur și că nimeni nu bănuiește că ea a omorât-o pe Hunkar, Behice își savurează victoria, însă pentru scurt timp. Descoperirea pe care o va face Zuleyha va da totul peste cap.

Demir și Ali Rahmet Fekeli, își unesc forțele pentru a descoperi cine a ucis-o, de fapt, pe Hunkar. Ce se va întâmpla în episodul 72 din serialul „Mă numesc Zuleyha”?

Moartea lui Hunkar a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații acesteia, dar în special pentru Demir și Ali Rahmet Fekeli. Fiul acesteia și bărbatul care a iubit-o enorm nu își mai pot găsi liniștea, mai ales că nu știu cine se face vinovat de uciderea lui Hunkar. Având în vedere că ambii au avut sentimente puternice pentru ea, cei doi hotărăsc să descopere împreună adevărul.

Inițial, acuzată de moartea lui Hunkar este Sevda, spre surprinderea tuturor. Situația îi este favorabilă lui Behice, totul mergând conform planului. Cu toate acestea, cea care nu se va lăsa păcălită va fi Zuleyha. Convinsă că Behice este adevărata criminală, Zuleyha va merge să o confrunte, fapt care o va lăsa fără cuvinte pe femeia care se face vinovată de moartea lui Hunkar. 

Dacă va plăti Behice pentru crima pe care a comis-o, dar și cum va reacționa Ali Rahmet în momentul în care va auzi aceste acuzații poți vedea în episodul 72 din serialul

„Mă numesc Zuleyha”. Poți urmări cel mai nou episod atât la TV, cât și online, pe  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare radicală de look, imediat după ce a părăsit distribuția indragitei producții! Iată cum arată acum celebra actrița Vahide Percin!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. A început sezonul 3 la Kanal D, iar noile episoade îi țin cu sufletul la gură pe cei care au așteptat cu nerăbdare să afle cum vor evolua lucrurile între Zuleyha și Yilmaz, cei doi tineri care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda piedicilor și limitelor impuse de cei din jur.

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este o poveste despre iubire, curaj, sacrificiu, orgoliu și ambiție. 

Începând cu data de 2 februarie 2022, serialul „Mă numesc Zuleyha” a revenit la Kanal D cu sezonul 3, iar noile episoade pot fi urmărite în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir revin împreună într-un nou proiect marca Disney Plus

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.