Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 76, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha și Yilmaz își promit să nu se mai despartă niciodată

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 dec 2022, 09:30

Zuleyha și Yilmaz, mai îndrăgostiți ca niciodată 

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod din serialul „Mă numesc Zuleyha” va fi difuzat la Kanal D, începând cu ora 20.00. Poți vedea episodul 76 din sezonul 3 al serialului și online, live video pe kanald.ro.

În episodul 76 din serialul „Mă numesc Zuleyha” tensiunea va atinge cote maxime, mai ales în momentul în care Mujgan va decide să fugă alături de micuțul Kerem Ali, punându-i acestuia viața în pericol. 

Sentimentele dintre Zuleyha și Yilmaz, mai puternice ca niciodată. Ce promisiunea își vor face ce doi în episodul 76 din serialul „Mă numesc Zuleyha”? 

Multă emoție în episodul 76 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Ambiția lui Mujgan nu cunoaște limite și pentru a fi cu un pas înaintea rivalei sale, Zuleyha, aceasta nu va ține cont de

nimic și va pune în pericol viața lui Kerem Ali, acesta fiind la un pas de moarte. În cele din urmă, Zuleyha va reuși să intervină pentru a-i salva viața micuțului. 

Odată încheiat acest episod, Zuleyha și Yilmaz se vor reuni, iar de această dată, cei doi îndrăgostiți speră să fie pentru totdeauna și nimeni să nu mai intervină în povestea lor de dragoste. Zuleyha și Yilmaz își vor promite unul altuia că vor face tot posibilul pentru ca povestea lor de dragoste să treacă peste orice obstacol.

„Să nu ne mai despartă nimeni, Yilmaz. Să nu ne mai despărțim niciodată.”, îi va spune Zuleyha lui Yilmaz.

La rândul său, acesta îi va promite că doar moartea va reuși să îi mai despartă, având în vedere că au trecut prin atâtea situații tensionate până în prezent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, episodul 76, poate fi urmărit la Kanal D pe 2 martie 2022, de la ora 20:00, dar și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, o producție turcească de succes, a revenit cu noi episoade la Kanal D. Povestea de dragoste dintre Zuleyha și Yilmaz poate fi urmărită la Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, începând cu ora 20:00.

Fanii serialului turcesc pot vedea nenumăratele încercări prin care sunt nevoiți să treacă cei doi pentru a-și trăi povestea de dragoste.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Este vorba despre o poveste de dragoste impresionantă care, de 3 sezoane, reușește să îi țină cu sufletul la gură pe telespectatori, aceștia fiind dornici să afle dacă, în cele din urmă, Zuleyha și Yilmaz vor reuși să rămână împreună.  

Citeste si: La mulți ani, Demet Ozdemir! Frumoasa actriță a schimbat prefixul! Iată ce rochie extrem de scumpă a purtat celebra Demet și ce surpriză i-a pregătit viitorul ei soț!