Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 77, subtitrat în limba română VIDEO. Decizia lui Demir îi va schimba radical viața frumoasei Zuleyha

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 dec 2022, 10:25

Zuleyha va trece prin noi încercări în episodul 77 din serialul „Mă numesc Zuleyha” 

Sursa: Captură KANAL D

Urmărește noul episod din serialul „Mă numesc Zuleyha” la Kanal D joi, 3 martie 2022. Episodul 77 este difuzat și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

Noi scene dramatice se vor derula în episodul 77 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Protagoniștii frumoasei povești de dragoste vor trece din nou prin clipe grele, iubirea lor fiind pusă la încercare încă o dată.

Episodul 77 din serialul „Mă numesc Zuleyha”, plin de emoție. Zuleyha și Yilmaz, o nouă lovitură

Când credeau că nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor și că viața le oferă în sfârșit liniștea de care au atât de multă nevoie, dar și familia la care au visat mereu, Zuleyha și Yilmaz primesc o nouă lovitură

din partea destinului. 

Cei doi sunt prinși fix în momentul în care plănuiau să fugă din țară alături de Leyla, Adnan și Kerem Ali. Convins că Demir este cel care a pus totul la cale, din dorința de a interveni din nou între el și Zuleyha, Yilmaz este hotărât să rezolve această problemă.

Bărbatul va avea un adevărat șoc în momentul în care va afla că, de fapt, cel care i-a reclamat la poliție este chiar Ali Rahmet, tatăl adoptiv al lui Yilmaz.

 

Deși lucrurile s-au complicat pentru Zuleyha și Yilmaz din nou, decizia pe care o va lua Demir va fi în favoarea celor doi. Mai exact, acesta își va da seama că a sosit momentul să îi redea libertatea și să o lase să fie, în sfârșit, fericită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucrurile se vor complica din nou în momentul în care Yilmaz va afla o veste cumplită despre micuțul Kerem Ali. Zuleyha și Demir vor asista la scene dramatice, viața lui Yilmaz fiind pusă în pericol. Ce se va întâmpla cu acesta poți vedea urmărind episodul 77 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Îl poți urmări și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha” îi ține pe telespectatorii Kanal D în suspans în fiecare seară de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, iar povestea de dragoste dintre Zuleyha și Yilmaz, cei doi îndrăgostiți care ajung mereu pe marginea prăpastiei și care sunt mai tot timpul puși la grea încercare i-a cucerit pe fanii serialelor turcești.

Citeste si: Fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la bustul gol! Iată unde a fost surprins celebrul actor Uğur Güneş!