Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 78, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, la capătul puterilor

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 dec 2022, 10:35

Zuleyha, îngenuncheată de durere

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou episod din serialul „Mă numesc Zuleyha” va fi difuzat la Kanal D vineri, 4 martie 2022, de la ora 20:00. Poți urmări episodul cu numărul 78 și online, pe kanald.ro.

Sunt clipe grele pentru frumoasa Zuleyha în episodul 78 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Accidentul lui Yilmaz îi va da tinerei întreaga viață peste cap și va simți că a ajuns la capătul puterilor. 

Momente grele pentru Zuleyha în episodul 78 din serialul „Mă numesc Zuleyha”

Zuleyha primește o nouă lovitură din partea destinului, iar de această dată, durerea o va copleși.

Frumoasa Zuleyha nu poate suporta gândul că Yilmaz se zbate între viață și moarte după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav accident. 

Deși sunt dușmani, Demir nu a ezitat nicio secundă să intre în flăcări pentru a-i salva viața lui Yilmaz. Pentru gestul său, acesta va avea parte de toată aprecierea lui Ali Rahmet Fekeli, dar și a femeii pe care o iubește, Zuleyha. 

Zuleyha simte că nu mai poate face față suferinței, având în vedere că Yilmaz, bărbatul pe care îl iubește și alături de care se visează pentru tot restul vieții, este internat în stare gravă la spital.

Eforturile medicilor par să dea roade, astfel că, în cele din urmă, Yilmaz se trezește. Acesta îi va cere lui Demir să o protejeze pe Zuleyha în cazul în care el va pierde lupta cu viața.

Ce se va întâmpla cu Yilmaz, dar și dacă va reuși Zuleyha să treacă peste această nouă lovitură poți vedea în episodul 78 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Dacă nu îl poți urmări din fața televizorului, atunci trebuie să știi că cel mai nou episod este disponibil și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vahide Perçin versus Gonca Cilasun. Două actrițe etalon în Turcia, de aceeași vârstă, însă cu povești de viață total diferite!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, o poveste despre iubire, orgolii și foarte multe ambiții a revenit la Kanal D cu sezonul 3.

Este unul dintre serialele turcești care a reușit să îi cucerească pe telespectatori încă de la primele episoade. 

Povestea care se derulează în Istanbul și pe tărâmurile din Adana îi are în centrul ei pe Zuleyha, Demir și Yilmaz. Deși Yilmaz și Zuleyha vor să își trăiască povestea de iubire, Demir intervine mai tot timpul între ei, orgoliul împiedicându-l să o lase pe Zuleyha să fie fericită.

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. 

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!