Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online ultimul episod al serialului turcesc, subtitrat în limba română VIDEO. Povestea frumoasei Zuleyha ajunge la final

Author: Amalia Georgescu

Scene tensionate în ultimul episod al serialului „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: Captură KANAL D

Ultimul episod al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D vineri, 12 august 2022, de la ora 20:00. Episodul poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Emoții mari pentru fanii serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Vineri, 12 august 2022, aceștia vor afla, în sfârșit, deznodământul acestei povești de viață fascinante și care vreme de 4 sezoane i-a ținut cu sufletul la gură. Ce se va întâmpla cu frumoasa Zuleyha?

Cum se va termina serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Ultimele episoade ale serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” au prelungit și mai mult suspansul, iar finalul se anunță cu adevărat spectaculos.

Deși profund marcată de moartea soțului ei, Zuleyha este pregătită să facă dreptate, iar cei care i-au făcut rău de-a lungul timpului să plătească pentru faptele lor.

Pentru Betul și Sermin urmează momente grele. Deși credea că încă mai are șanse să scape nepedepsită, Betul va fi prinsă de autorități și condamnată la închisoare.

Frumoasa Zuleyha își dorește ca locul care îi este atât de drag, Çukurova, să devină un mediu plăcut pentru cei care locuiesc aici, fără arme, scandaluri, un loc în care legea să fie respectată și siguranța să fie pe primul plan.

Cu toate acestea, la finalul serialului „Mă numesc Zuleyha”, protagonista acestei povești va avea parte de o nouă surpriză neplăcută și care poate schimba în mod dramatic cursul poveștii. Ce se va întâmpla în ultimul episod al serialului „Mă numesc Zuleyha” și dacă va reuși Zuleyha să fie, în cele din urmă, fericită, poți vedea vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ultimul episod al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Ibrahim Celikkol a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Hakan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ce urmează la Kanal D după finalul producției „Mă numesc Zuleyha”?

Vineri, 12 august 2022, la Kanal D este difuzat ultimul episod al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

După finalul îndrăgitei producții turcești, pe fanii serialelor turcești îi așteaptă o mare surpriză. Începând de miercuri, 17 august 2022, la Kanal D va fi difuzat serialul „Infidelul”.

Marea premieră a serialului „Infidelul” are loc miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. Noul serial turcesc va fi difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: 3 seriale în care a jucat Ugur Gunes, carismaticul actor din „Ma numesc Züleyha”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.