PROGRAM TV NEHIR. În ce zile și la ce oră se difuzează serialul la Kanal D?

Autor: Amalia Georgescu

Iată când este difuzat serialul turcesc Nehir la TV

Sursa: Captură KANAL D

PROGRAM TV NEHIR. Dacă este serialul tău preferat, atunci cu siguranță nu vrei să ratezi niciun episod. Iată în ce zile și la ce oră se difuzează la Kanal D.

Cu o poveste impresionantă, serialul Nehir a reușit să îi cucerească pe telespectatori. Producția cinematografică de excepție face parte din programul TV al postului Kanal D. Află în ce zile și la ce oră poți urmări serialul turcesc Nehir.

PROGRAM TV NEHIR. Când e difuzat la Kanal D îndrăgitul serial?

Serialele turcești din programul TV al postului Kanal D România sunt în topul preferințelor publicului.

Poveștile impresionante, cu întâmplări ce pot fi regăsite cu ușurință în viața reală, îi țin pe telespectatori în fața micilor ecrane. Nehir este un astfel de serial, face parte din programul TV Kanal D România și este difuzat în serile de luni și marți, începând cu ora 22:30. 

Serialul Nehir are o poveste impresionantă, plină de emoție și suspans, toate aceste detalii transformându-l într-o producție cinematografică de succes.

Serialul turcesc Nehir aduce în fața telespectatorilor lupta continuă pentru supraviețuire a unei tinere ambițioase, pe nume Nehir Aksu. Aceasta a avut o copilărie din cale afară de dificilă și a trecut prin foarte multe traume. Mai întâi a fost abadonată de părinți, după care, perioada petrecută în orfelinat a făcut-o să afle care sunt adevăratele greutăți ale vieții. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Despărțire în lumea serialelor turcești! O actriță celebră a pus capăt unei relații îndrăgită de toată lumea: „A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Serialul turcesc Nehir, o adevărată lecție de viață

Viața tinerei Nehir ia o altă întorsătură în momentul în care apare Zerrin în viața ei. Aceasta se transformă rapid în protectoarea tinerei și o învață pe aceasta adevărate lecții de supraviețuire.

Dacă până aici totul pare perfect, Zerrin va profita de context și o va învăța pe Nehir tainele înșelăciunii. Conștientă că posedă o frumusețe ieșită din comun, Nehir va folosi acest lucru în avantajul ei pentru a cuceri bărbați cu foarte mulți bani. Zerrin va fi mereu în umbra ei, aceasta fiind prezentată drept mama lui Nehir. 

Lucrurile ajung să se complice în momentul în care Nehir se apropie de Nazîm.

Acest lucru strică parteneriatul celor două femei. Nehir realizează că își dorește o altă viață, una alături de Nazîm Guney, fără să știe că acesta ascunde, de fapt, un trecut tulburător.

Această poveste este o adevărată lecție despre destin și despre provocările care pot să apară de-a lungul vieții. Serialul Nehir, difuzat la Kanal D luni și marți, de la 22:30, arată că minciunile repetate pot complica lucrurile și că adevărul este cea mai simplă cale spre reușită.

Din distribuția serialului Nehir, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, fac parte actori de seamă din cinematografia turcă: Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk, Burak Yoruk. Protagonista serialului Nehir, este interpretată de Biran Damla Yilmaz.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.