Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 48, luni, 29 noiembrie 2021- VIDEO. Nehir, în fața unei alegeri dificile

Autor: Amalia Georgescu

Nehir va lua o decizie importantă în episodul cu numărul 48 al serialului 

Sursa: Captură KANAL D

Momente dramatice și alegeri aproape imposibile în episodul 48 din serialul Nehir. Nu rata cel mai nou episod din serialul tău preferat. Îl poți urmări luni, de la ora 22:30, la Kanal D sau online, Live Video Online pe kanald.ro.

Fanii serialului „Nehir” vor avea parte de un nou episod plin de emoție și care va reuși să îi țină cu sufletul la gură până la final. În timp ce Nazim se zbate între viață și moarte, Nehir este nevoită să facă o alegere importantă și care îi poate influența întreaga viață. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

„Nehir” este serialul turcesc care îi ține pe telespectatorii Kanal D cu sufletul la gură la fiecare început de săptămână.

Povestea impresionantă a tinerei Nehir poate fi urmărită luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D, dar și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Serialul „Nehir” este o adevărată lecție de viață, acesta aducând în fața publicului povestea tulburătoare a unei tinere care, de-a lungul vieții, a trecut prin nenumărate traume. Nehir Aksu a avut o copilărie tristă, a fost abandonată de părinți, dar a reușit să depășească momentele dificile cu capul sus.

Dacă primii ani de viață i-au fost marcați de momentele nefericite, ajunsă la maturitate, Nehir pare urmărită în continuare de ghinion, având în vedere că nu își poate trăi în liniște povestea de iubire alături de Nazim.

Povestea impresionantă a lui Nehir Aksu poate fi urmărită la Kanal D în serile de luni și marți, începând cu ora 22:30, serialul făcând parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. 

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya, transformare radicală! Chipul lui reflectă trecerea timpului! Iată cum arată talentatul actor în prezent și în ce proiect joacă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emoții puternice în episodul 48 din „Nehir”. Nazim se zbate între viață și moarte. Cum va reacționa Nehir?

În episodul cu numărul 48 din serialul „Nehir” medicii se luptă pentru a-i salva viața lui Nazim. Acesta se zbate între viață și moarte după ce a fost grav rănit în timp ce voia să o salveze pe Nehir care a fost răpită și sechestrată. 

Nazim are nevoie de un transplant de rinichi, iar analizele vor arăta că Bahar, soția acestuia, este compatibilă cu el. 

Tarîk va afla de acest lucru și îi va impune lui Bahar să fie de acord cu transplantul doar dacă Nehir va renunța la iubirea pentru Nazim și se va căsători cu el. Poți afla ce decizie va lua Nehir și dacă își va sacrifica întreaga viață pentru a-l salva pe Nazim urmărind episodul cu numărul 48 din serialul turcesc „Nehir”. 

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.