Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 44, subtitrat în limba română VIDEO. Interlopul Cengiz îl amenință pe Mehdi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 sep 2022, 05:35

Mehdi din "Prizoniera destinului"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează în această seară episodul 44 din "Prizoniera destinului". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

În episodul 44 din "Prizoniera destinului" Mehdi ia decizia de a părăsi conacul pe care i l-a oferit interlopul Cengiz.

El vrea să se retragă din afacerile în care se află cu Cengiz, iar interlopul îl amenință. Mehdi pare că nu se teme de amenințările lui Cengiz, cu toate că interlopul e foarte periculos.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

În privința cuplului Zeynep-Bariș, cei doi se înțeleg foarte bine și de abia așteaptă momentul în care se vor căsători.

Cei doi merg să o caute pe Benal, care și-a abandonat fiica, lăsând-o doar în grija tatălui ei, a lui Mehdi. Zeynep și Bariș încearcă să o convingă că a făcut o greșeală.

Benal se teme de Mehdi, așa că nu vrea să facă nicio mișcare în legătură cu fiica ei și a lui Mehdi, Mujgan. 

Situația se complică atunci când Cengiz va refuza să îl lase pe Mehdi să iasă din "afacere". Ce se va întâmpla aflați doar urmărind episodul 44 din "Prizoniera destinului", în această seară, de la ora 20:00 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea episodul 44 din "Prizoniera destinului" online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 20:00, adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop, PC sau smartphone.

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 42, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep se gândește din nou la căsătorie

"Prizoniera destinului", de luni până vineri la Kanal D 

Serialul "Prizoniera destinului" e difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, de către Kanal D și pe kanald.ro.

"Prizoniera destinului" se află pe tronsonul orar pe care s-a aflat "Doctorul Minune", producție de mare succes, care s-a încheiat recent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Prizoniera destinului" prezintă povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), care s-a născut într-o familie plină de lipsuri, dar care a avut șansa să fie adoptată și să primească o educație aleasă.

Crescută de Nermin (Senan Kara), Zeynep îl cunoaște la maturitate pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care se îndrăgostește nebunește și cu care se căsătorește. Mama adoptivă a lui Zeynep nu și-l dorește pe Mehdi, având în vedere statutul social al acestuia, dar frumoasa brunetă tot îl ia de soț.

Mariajul se încheie însă rapid, iar Mehdi ajunge și la închisoare.

Mai mult, în detenție, el e acuzat că își înjunghie colegul de celulă, iar Zeynep vrea să îl ajute, reprezentându-l în calitate de avocat.

Pe plan personal, Zeynep îl cunoaște pe Bariș, avocat, ca și ea, un bărbat pe care Nermin îl place și pe care îl vrea ca ginere.

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 43, subtitrat în limba română VIDEO. Mehdi, hotărât să lupte pentru fetița lui

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.