Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 45, subtitrat în limba română VIDEO. Cengiz le răpește pe Zeynep și pe fiica lui Mehdi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 sep 2022, 05:20

Zeynep și Mujgan, răpite

Sursa: Kanal D

Episodul 45 din "Prizoniera destinului" este dramatic. Îl poți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Vin repercusiunile pentru Mehdi după decizia de a nu mai avea nicio treabă cu interlopul Cengiz.

Acesta le răpește pe cele mai dragi ființe ale lui Mehdi, fiica lui, Mujgan, și fosta soție, Zeynep.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Mehdi nu s-a temut deloc de interlopul Cengiz atunci când a decis să se separe total de "afacerile" acestuia, dar iată că Cengiz îl lovește acolo unde îl doare mai tare pe Mehdi.

Acesta este devastat atunci când află că Cengiz le-a răpit pe Mujgan și Zeynep și jură să îl ucidă pe interlop.

Mehdi promite să distrugă și clanul pe care îl conduce Cengiz.

Bariș află și el că Zeynep a fost răpită și pleacă în căutarea viitoarei lui soții. Avocatul e decis să facă tot ceea ce ține de el pentru a o găsi și salva pe Zeynep.

Ce se mai întâmplă în episodul 45 din "Prizoniera destinului" aflați doar urmărindu-l diseară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă nu puteți fi în fața televizorului sau preferați să vedeți "Prizoniera destinului" online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 20:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop, PC sau smartphone.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 44, subtitrat în limba română VIDEO. Interlopul Cengiz îl amenință pe Mehdi!

„Prizoniera destinului”, povestea lui Zeynep

Serialul turcesc "Prizoniera destinului" prezintă povestea lui Zeynep (Demet Özdemir), o fată săracă, ce crește într-o familie cu multe probleme financiare, care, ulterior, este adoptată de o mamă cu situație, Nermin (Senan Kara).

Zeynep se îndrăgostește nebunește de Mehdi, cu care se și mărită, deși mama ei adoptivă nu e de acord cu bărbatul respectiv, din pricina situației sale modeste.

Căsătoria lor nu durează prea mult, în ciuda iubirii mari pe care și-o poartă unul altuia, iar, ulterior, Zeynep îl cunoaște pe Bariș, un tânăr avocat exact pe placul mamei sale.

Zeynep și Bariș decid să se căsătorească, dar iată că Zeynep este răpită și tot planul este dat peste cap.

Dacă Zeynep și Bariș se vor căsători sau cum se va încheia acest serial foarte interesant aflați doar urmărindu-l la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: „Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste, din 3 ianuarie, la Kanal D! Neslihan Atagül, actrița din serialul fenomen „Dragoste infinită”, în rolul principal

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.