Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 46, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep suferă cumplit după Mehdi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 sep 2022, 06:00

Zeynep în lacrimi

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 46 din "Prizoniera destinului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Zeynep suferă teribil după ce l-a pierdut pe Mehdi. 

Frumoasa brunetă nu își poate reveni, iar Bariș se teme că Zeynep nu mai vrea să se căsătorească cu el.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Zeynep plânge după Mehdi, iar Bariș își face griji că planul lui și al lui Zeynep de a se căsători s-ar putea să se fi anulat.

Apar tensiunile în cuplul Zeynep-Bariș, avocatul nereușind să înțeleagă suferința cumplită a logodnicei sale.

Ce se mai întâmplă în  episodul 46 din "Prizoniera destinului"  aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Dacă nu puteți fi în fața televizorului sau alegeți să vizionați online "Prizoniera destinului", tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 20:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop, PC sau smartphone.

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 45, subtitrat în limba română VIDEO. Cengiz le răpește pe Zeynep și pe fiica lui Mehdi!

„Prizoniera destinului”, de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Prizoniera destinului" e difuzat de luni până vineri de către Kanal D, de la ora 20:00, fiind transmis și pe site-ul nostru, kanald.ro,

Live Stream Online.

"Prizoniera destinului" prezintă povestea lui Zeynep (Demet Özdemir), o fată ce se trage dintr-o familie săracă, ce este adoptată de o mamă cu situație, Nermin (Senan Kara). 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep se îndrăgostește nebunește de Mehdi, cu care se și căsătorește, în ciuda voinței mamei sale, care nu e de acord cu bărbatul. Statutul social al lui Mehdi e, cu indulgență, unul obișnuit, iar mama adoptivă a frumoasei brunete vrea altceva pentru fiica ei.

Zeynep se căsătorește din dragoste cu Mehdi, dar, la scurtă vreme, cei doi divorțează, diferențele fiind uriașe între ei, în ciuda iubirii enorme ce și-o poartă unul altuia.

Zeynep îl cunoaște pe avocatul Bariș, un bărbat exact pe placul mamei ei, cu situație, iar bruneta pare decisă să se mărite cu el.

Zeynep îl pierde pe fostul soț, Mehdi, pe care îl iubea, și vom vedea cum va afecta planul brunetei de a se căsători cu Bariș.

Urmărește "Prizoniera destinului" de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: Cine este Nesrin din serialul Prizoniera destinului, dincolo de platourile de filmare! Actrița Gülcan Arslan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un celebru coleg de breaslă!

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.