Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 48, subtitrat în limba română VIDEO. Planul pus la cale de Nesrin și Tarik este pe cale să fie descoperit

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 27 sep 2022, 06:05

Nesrin, agitată din cauza lui Tarik

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 48 din serialul „Prizoniera destinului” va fi difuzat la Kanal D pe 27 decembrie 2021, de la ora 20:00. Poți urmări cel mai nou episod și online, live video pe kanald.ro.

Nesrin și Tarik, cei doi asociați care i-au câștigat rapid încrederea lui Zeynep, sunt pe punctul de a fi descoperiți. Situația este pe cale să scape de sub control în episodul 48 din serialul „Prizoniera destinului”.

Baris îi descoperă pe Tarik și Nesrin într-o ipostază nepotrivită. Nesrin intră în panică și nu știe cum să mai reacționeze

Lucrurile se complică pentru Nesrin și Tarik în episodul cu numărul 48 din serialul turcesc „Prizoniera destinului”. Cei doi „frați” sunt prinși într-o ipostază intimă de către Baris, moment în care acestuia i se confirmă că

suspiciunile în ceea ce îi privește sunt întemeiate. Deși Tarik îi oferă o explicație credibilă lui Baris, în sufletul acestuia încă există o urmă de îndoială. 

Nesrin, cea al cărei nume real este Gulbin, îi atrage atenția lui Tarik că din cauza neatenției lui, întreg planul poate fi descoperit. Pentru că Zeynep are mare încredere în cei doi noi asociați, Baris pornește o investigație pe cont propriu pentru a afla cine sunt, de fapt, cei doi.

Astfel, avocatul va descoperi o serie de informații interesante și care vor confirma că Nesrin și Tarik au intenții ascunse. 

Mai mult decât atât, Nermin pare să aibă sentimente pentru Tarik, lucru care va complica și mai mult lucrurile. Ce descoperiri va face Baris poți vedea urmărind episodul 48 al serialului „Prizoniera destinului”, la Kanal D. Noul episod poate fi văzută atât la TV, cât și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Tarik din serialul Prizoniera destinului? Iată cine este cea mai importantă femeie din viața celebrului actor Firat Doğruloğlu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Serialul „Prizoniera destinului” este o poveste presărată cu foarte multe lecții de viață. Zeynep,

personajul principal al serialului, luptă pentru a-și găsi fericirea și liniștea, fiecare zi din viața ei fiind o adevărată provocare. Lupta ei împotriva destinului ajunge să o pună în situații dificile, aproape imposibil de gestionat. Pe măsură ce timpul trece, viața i se complică și mai mult și este nevoită să țină piept tuturor încercărilor.

„Prizoniera destinului” este serialul turcesc care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Acesta este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00. Serialul poate fi urmărit la TV, dar și online, pe site-ul oficial https://www.kanald.ro/.

Citeste si: Zeynep, protagonista serialului Prizoniera destinului, escapadă spectaculoasă într-una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa! Iată cum a fost surprinsă celebra Demet Ozdemir!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.