Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 50, subtitrat în limba română VIDEO. Ce se întâmplă în penultimul episod

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 sep 2022, 03:00

Nesrin este Gulbin, sora lui Zeynep din "Prizoniera destinului"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi penultimul episod, 50 din "Prizoniera destinului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

"Prizoniera destinului" ajunge astăzi la penultimul episod, cel cu numărul 50. Acesta este difuzat Live, la Kanal D, de la ora 20:00 și Live Stream Online, pe kanald.ro, tot de la ora 20:00.

În episodul 50 din "Prizoniera destinului" Nesrin este foarte afectată de trecut. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Sakine se gândește la fiica pe care a pierdut-o atunci când aceasta a fugit de acasă la adolescență.

Gulbin, fiica dispărută, îi spunea atunci despre mai multe lucruri cumplite prin care a trecut, dar Sakine nu a crezut-o. Sakine ar vrea să își revadă măcar o dată fiica dispărută.

Zeynep, după mărturisirile mamei Sakine, decide să își caute sora. Bariș o sprijină în acest demers.

Zeynep nu bănuiește însă că sora ei este foarte aproape de ea de ceva zile.

Ce se va întâmpla atunci când Sakine va da nas în nas cu Nesrin și o va recunoaște ca fiind fiica ei pierdută, Gulbin, aflați doar urmărind episodul 50 din "Prizoniera destinului", difuzat Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea episodul 50 din "Prizoniera destinului" online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html.     

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online episodul 49, subtitrat în limba română VIDEO. Un eveniment neprevăzut distruge fericirea tinerilor logodiți Baris și Zeynep

„Prizoniera destinului”, povestea lui Zeynep

Serialul turcesc "Prizoniera destinului" relatează povestea lui Zeynep (Demet Özdemir), o fată provenită dintr-o familie cu mari lipsuri, dar care a fost crescută de către o mamă adoptivă cu situație, Nermin (Senan Kara).

Zeynep îl cunoaște pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), un tânăr cu o situație modestă, dar de care se îndrăgostește și cu care își întemeiază o familie. Zeynep divorțează la scurt timp de Mehdi, dar cei doi păstrează în continuare sentimente unul față de celălalt.

Zeynep îl cunoaște pe Bariș, se logodește cu acesta, dar atunci când Mehdi are probleme cu justiția îl apără în instanță pe fostul soț, fără știrea lui Bariș.

Din păcate, Zeynep îl pierde ulterior pe Mehdi.

Cum se va încheia serialul turcesc "Prizoniera destinului" aflați urmărind episodul 50, din această seară și următorul, de mâine seară, de la ora 20:00, când e difuzat ultimul episod. Ambele sunt difuzate azi și mâine, de la ora 20:00, la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: Ce vedem in penultimul episod din “Prizoniera destinului”, in aceasta seara, de la ora 20:00! Sakine, vis implinit

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.