Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul - Episodul 36 VIDEO. Zeynep, un nou început cu Bariș!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 sep 2022, 02:20

Zeynep și Bariș

Sursa: Kanal D

Un nou episod, cel cu numărul 36, din "Prizoniera destinului" e difuzat în această seară. Îl poți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ozlem, sora lui Bariș, nu e mulțumită de Zeynep, pe care nu o consideră demnul de fratele ei.

Unchiul Ali o apără însă pe Zeynep, pe care o consideră un adevărat diamant. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Zeynep îi spune lui Bariș, la o întâlnire, că nu e de acord cu ce crede sora lui despre ea. 

Bariș îi spune că vrea să fie cu ea, indiferent de ce cred ceilalți și de prejudecăți.

Începe un nou început pentru frumoasa Zeynep și Bariș.

Zeynep continuă, totodată, demersurile pentru a-l salva din închisoare pe fostul soț, Mehdi. Ce se mai întâmplă în episodul 36 din "Prizoniera destinului" aflați doar urmărind producția diseară, de la ora 20:00, Live, la TV, la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone. 

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul- Episodul 35 VIDEO. Prizoniera destinului revine astăzi la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Prizoniera destinului", de luni până vineri la Kanal D

După încheierea producției de mare succes "Doctorul Minune", Kanal D a reluat difuzarea serialului "Prizoniera destinului".

Acesta va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, adică pe tronsonul orar pe care era difuzat anterior "Doctorul Minune". În același interval, producția "Prizoniera destinului" poate fi urmărită și Live Stream Online, la adresa amintită mai sus.

"Prizoniera destinului" prezintă povestea frumoasei Zeynep (Demet Ozdemir), care s-a născut într-o familie săracă, dar a fost educată de către o familie adoptivă bogată. Viața lui Zeynep se schimbă radical atunci când îl cunoaște pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care se îndrăgostește nebunește, chiar dacă acesta nu are o educație aleasă și un statut social deosebit. În ciuda tuturor piedicilor, Zeynep și Mehdi se căsătoresc, dar vor divorța la scurt timp din cauza diferențelor de mentalitate. 

Chiar dacă se desparte de Mehdi, Zeynep continuă să aibă sentimente pentru acesta. După ce începe o poveste de dragoste cu avocatul Bariș, Zeynep vrea să îl ajute pe fostul soț, care are probleme cu justiția, în ciuda faptului că știe că Bariș nu e de acord.

Actualul iubit al lui Zeynep, avocatul Bariș, nu vrea ca aceasta să mai aibă nicio legătură cu Mehdi.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Prizoniera destinului” Zeynep, un nou inceput cu Baris

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.