Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul - Episodul 37 VIDEO. Zeynep ajunge aproape de România!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 sep 2022, 07:35

Zeynep și Bariș

Sursa: Kanal D

Episodul cu numărul 37 din "Prizoniera destinului" e difuzat în această seară. Îl poți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Bariș află că Zeynep îl apără în instanță pe fostul soț, Mehdi, care se află în închisoare.

Nuh se străduiește din răsputeri să o ajute pe Zeynep să termine investigația pentru a putea fi demonstrat în instanță că Mehdi este nevinovat. Problema apare atunci când Zeynep trebuie să meargă la Sofia cu probleme legate de muncă. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Bariș află cu o zi înainte de plecarea lui Zeynep despre faptul că cea pe care o iubește își apără fostul soț în instanță.

Bineînțeles, e foarte nemulțumit de acest aspect și cere să o vadă pe Zeynep față în față.

Întâlnirea dintre cei doi este una tensionată, iar în urma discuțiilor Zeynep va lua o decizie surprinzătoare.

Despre ce decizie e vorba aflați doar urmărind episodul 37, difuzat în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00.

Episodul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone.  

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul- Episodul 35 VIDEO. Prizoniera destinului revine astăzi la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Prizoniera destinului", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Prizoniera destinului" e difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, pe tronsonul orar pe care era difuzat "Doctorul Minune", care s-a încheiat recent.

"Prizoniera destinului"  prezintă povestea frumoasei Zeynep (Demet Ozdemir), născută într-o familie săracă, dar care a fost crescută și educată de către o familie adoptivă bogată.

Zeynep se îndrăgostește foarte tare de Mehdi (İbrahim Çelikkol), care nu se trage dintr-o familie cu un statut social înalt, dar cu care se mărită din dragoste. La scurt timp însă Zeynep divorțează de către Mehdi.

Chiar dacă drumurile lor se despart, iar ea se îndreaptă către avocatul Bariș, Zeynep nu îl uită pe Mehdi și, atunci când acesta ajunge în închisoare, Zeynep îl reprezintă în instanță ca avocat și face tot ce depinde de ea pentru a-i dovedi nevinovăția fostului soț.

Zeynep îi ascunde lui Bariș, cu care se întâlnește, că preia cazul fostului soț, dar iată că acesta află și nu e deloc de acord cu decizia frumoasei brunete. 

Citeste si: Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul- Episodul 36 VIDEO. Zeynep, un nou început cu Bariș!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.