Program TV Prizoniera destinului. Vezi online ultimul episod, cu numărul 51, subtitrat în limba română VIDEO. Ce se întâmplă cu eroina Zeynep!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 sep 2022, 02:40

Bariș și Zeynep

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi ultimul episod, 51, din "Prizoniera destinului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kanal D difuzează astăzi ultimul episod din "Prizoniera destinului", episodul cu numărul 51.

Fanii serialului "Prizoniera destinului" își iau rămas-bun de la frumoasa Zeynep astăzi. Vom vedea deznodământul îndrăgitului serial.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

În ultimul episod, cel cu numărul 51, Gulbin va fi încă marcată de trecutul tulburător. Ea decide să plece din nou din viața mamei Sakine și a surorii Zeynep.

Sakine se sperie că își pierde iar fiica. Zeynep și Bariș vor încerca să o aducă din nou acasă pe Sakine. Este însă foarte complicat să reușească acest lucru.

Zeynep decide să deschidă o fundație, în care să le ajute pe tinerele singure, cu o situație dificilă, așa cum a avut și ea. Acest lucru îi produce o bucurie interioară mare. 

Nuh trăiește un moment de maximă fericire atunci când Cemile îi dă vestea cea mare, că vor avea împreună un copil.

Vom vedea cum se încheie îndrăgitul serial "Prizoniera destinului" astăzi, de la ora 20:00. Ultimul episod, 51, din "Prizoniera destinului" poate fi vizionat fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html     de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

„Prizoniera destinului”, povestea lui Zeynep

Serialul turcesc "Prizoniera destinului" ne-a prezentat povestea lui Zeynep (Demet Özdemir), atât tristă, pe alocuri, cât și frumoasă, din alte puncte de vedere.

Zeynep provine dintr-o familie cu mari lipsuri financiare, dar a fost crescută de către o mamă adoptivă cu situație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep s-a măritat cu Mehdi (İbrahim Çelikkol), un tânăr cu o situație modestă, care nu era pe placul mamei sale adoptive. Ea și-a întemeiat o familie cu acesta, dar la scurt timp a divorțat de el din pricina unor diferențe ireconciliabile.

Ulterior Zeynep l-a cunoscut pe Bariș, un avocat, cu situație, exact pe planul mamei sale, cu care s-a și logodit.

Vom vedea astăzi cum se încheie îndrăgitul serial, urmărindu-l, fie Live, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro.

Din 3 ianuarie, tot de la ora 20:00, va fi difuzat serialul “Fiica ambasadorului”, care îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Serialul se anunță foarte interesant, așa că nu ratați șansa de a-l urmări, pe Kanal D și kanald.ro!

Citeste si: Ultimul episod “Prizoniera destinului”, in aceasta seara, de la ora 20:00. Zeynep, un destin de poveste

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.