Program TV Puterea Dragostei. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Autor: Bianca Hriscu

Puterea Dragostei, emisiunea care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D

Sursa: Instagram

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes, fiind în topul preferințelor telespectatorilor. Iată în ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea Puterea Dragostei la Kanal D.

Program TV Puterea Dragostei. Puterea Dragostei este un show matrimonial difuzat de Kanal D. Această emisiune este inclusă în programul TV zilnic al postului Kanal D, astfel că poate fi urmărită de luni până duminică. Iată exact la ce ore se difuzează emisiunea Puterea Dragostei, la Kanal D.

PROGRAM TV Puterea Dragostei. Iată în ce zile și la ce ore poți urmări show-ul tău matrimonial preferat 

Puterea Dragostei este parte din programul TV al postului Kanal D. Pentru că telespectatorii urmăresc cu interes show-ul matrimonial s-a luat decizia ca emisiunea să fie difuzată la TV zilnic. Astfel, emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită la Kanal D de luni până vineri, de la 11:00 și de la 17:00, iar sâmbăta și duminica, emisiunea este difuzată de la 16:00 și 19:00. 

De-a lungul timpului, emisiunea Puterea Dragostei a înregistrat audiențe uriașe, telespectatorii urmărind cu sufletul la gură parcursul concurenților și lupta lor continuă pentru a-și întâlni sufletul pereche. 

Emisiunea Puterea Dragostei aduce în fața publicului tineri dornici să își găsească marea dragoste. Evident, în lupta pentru iubire, intrigile și certurile sunt la ordinea zilei, fiecare concurent aflat în competiție folosind orice armă pentru a-și asigura un loc în marea finală. Dacă unii concurenți sunt în competiție pentru iubire, alții visează la marele premiu pus în joc. 

Emisiunea Puterea Dragostei a debutat la Kanal D pe 19 noiembrie 2018, iar acum, show-ul de televiziune a ajuns la sezonul cu numărul 4.

În emisiunea Puterea Dragpstei, mai mulți tineri trăiesc într-o casă special amenajată din Turcia, iar scopul lor principal este să își întâlnească sufletul pereche. Evident, concurenții trebuie să respecte un set de reguli. Publicul își alege în fiecare săptămână concurenții favoriți, iar astfel, concurentul care obține cele mai multe voturi intră săptămânal în posesia unui cec în valoare de 1500 de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Motiv de bucurie în lumea „Puterea Dragostei”! Paul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Masha

PROGRAM TV Puterea Dragostei. Cine prezintă emisiunea Puterea Dragostei?

Emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, este prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu. Vedeta a acceptat provocarea de a fi gazda show-ului matrimonial, asta după ce primele sezoanele ale emisiunii au fost prezentate de Andreea Mantea. 

Cristina Mihaela Dorobanțu le este alături concurenților care au hotărât să intre în cursa iubirii, prezentatoarea tv încurajându-i pe aceștia să își dea frâu liber sentimentelor și să lupte pentru iubirea adevărată.

Emisiunea Puterea Dragostei, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, poate fi urmărită la Kanal D în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea este difuzată la TV în două părți, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, sâmbăta și duminica, Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei! Sarutul lor pasional i-a dat de gol! Aflati ce reactii se vor declansa vineri, intr-o noua editie de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.