PROGRAM TV Teo Show. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 aug 2022, 01:55

Află în ce zile și la ce oră se difuzează la Tv emisiunea Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

PROGRAM TV Teo Show. Descoperă care sunt zilele în care se difuzează emisiunea la Kanal D și la ce oră începe show-ul de televiziune.

PROGRAM TV Teo Show. Teo Show este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, face parte din programul Tv al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii. Descoperă care este ora la care este difuzată emisiunea la Kanal D, dar și de ce nu ar trebui să ratezi nicio ediție.

PROGRAM TV Teo Show. Află în ce zile și la ce oră poți vedea emisiunea la Kanal D

Teo Show face parte din grila de programe a postului de televiziune Kanal D, iar de ani buni este unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din România. Emisiunea Teo Show este difuzată la Kanal D de luni până vineri, începând cu ora 15:00. Astfel, în fiecare zi a săptămânii, telespectatorii Kanal D au parte de două ore de divertisment de calitate, dar și de informații utile din diferite domenii. 

Emisiunea Teo Show poate fi urmărită la Kanal D în intervalul orar 15:00-17:00. Emisiunea, care face parte din programul TV al postului Kanal D, este prezentată de Teo Trandafir și Bursucu. Cei doi prezentatori carismatici reușesc să le facă zilele mai frumoase românilor, aducând în atenția acestora informații picante din showbizul autohton, sfaturi de beauty și sănătate, dar și divertisment la cele mai înalte standarde. 

Cine este Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo Show?

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Aceasta a reușit să câștige rapid aprecierea publicului și să își construiască o carieră în media, chiar dacă, la bază, vedeta are studii în domeniul Limbilor și literaturilor străine. Cu o vastă experiență în televiziune, în anul 2013, Teo Trandafir s-a alăturat familiei Kanal D.

În prezent, Teo Trandafir este gazda emisiunii care îi poartă numele, Teo Show.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș.

În prima parte a copilăriei, vedeta a crescut la Pitești, însă ulterior, mai exact în clasa a doua, aceasta s-a mutat întâi la București, iar apoi la Brăila. Teo Trandafir a absolvit cursurile Colegiului Național Nicolae Bălcescu din Brăila, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, la secția arabă-engleză.

Citeste si: TEO TRANDAFIR VÂRSTĂ. Câți ani are Teo Trandafir? Cum arăta prezentatoarea Kanal D la 16 ani?

Cine este Bursucu, cel care prezintă emisiunea Teo Show alături de Teo Trandafir?

Bursucu prezintă emisiunea Teo Show alături de Teo Trandafir. Pe numele său real Adrian Cristea, Bursucu a visat să fie fotbalist în copilărie, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Aceasta a devenit coregraf și și-a costruit o carieră și ca om de televiziune. 

Începând cu anul 2015, Bursucu a intrat în echipa Kanal D pentru a prezenta emisiunea Teo Show alături de Teo Trandafir. 

Citeste si: Teo Trandafir, detalii emoționante despre adopția Maiei: "Nu ești făcută să fii mama!"

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.