Program TV „Totul pentru familia mea”. Kadir, la un pas să afle cine i-a ucis tatăl. Vezi online live episodul 32, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Kadir, pe punctul de a afla tot adevărul despre moartea părinților săi

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 32 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 5 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În noul episod al serialului „Totul pentru familia mea” vor avea loc întâmplări care îi vor ține cu sufletul la gură pe fanii producției turcești. Ce informație prețioasă va afla Kadir? 

Ce se va întâmpla în episodul 32 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Kaan și-a dorit mereu să afle cine este adevăratul său tată și va vorbi deschis despre acest subiect cu Omer.

Tânărul își va deschide sufletul, dezvăluind că acest gând l-a măcinat încă de când era mic. Harika va fi cea care îl va sfătui pe Kaan să meargă mai departe și să își confrunte adevăratul tată, obligându-l pe acesta să îl recunoască oficial.

„Tu nu ești obligat să te chinuiești așa. Deții un raport ADN important. Poți să-i intentezi proces de custodie tatălui tău.”, îi va spune Harika lui Kaan.

Simțindu-se încolțit, Akif Atakul dorește să se răzbune pe fiul său, astfel că va pune la cale un plan prin care să îi demonstreze acestuia că a fost o greșeală să îl înfrunte.

Lucrurile se vor complica destul de mult și pentru Kadir. Tânărul va primi o scrisoare secretă în care i se va cere să meargă într-un anumit loc pentru a afla cine i-a ucis, de fapt, tatăl.

Kadir va rămâne fără cuvinte în momentul în care va citi rândurile așternute pe hârtie.

„Dacă vrei să afli cine l-a ucis pe tatăl tău, vino diseară la opt la cafeneaua de pe strada Platanului”, este mesajul pe care îl va primi Kadir.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine știe tot adevărul despre moartea tatălui lui Kadir și dacă va afla tânărul cine se află în spatele acestei crime care le-a distrus viețile poți vedea în episodul 32 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Tot în ultimul episod difuzat în această săptămână poți afla și ce va face Akif Atakul pentru a-l pune la punct pe Kaan, dar și cum va evolua relația dintre Kadir și Melisa, având în vedere că cei doi au trecut prin mai multe momente tensionate.

Citește și: Eneli, dezvăluiri impresionante despre drumul anevoios către succes: „Am avut oameni care mi-au spus că nu e ok vocea mea”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00.

Producția turcească face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de un real succes. Toată acțiunea se petrece în jurul fraților Eren, Omer, Kadir, Emel și Asiye, care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Fiecare episod al serialului „Totul pentru familia mea” aduce noi răsturnări de situație, ieșind la iveală tot felul de adevăruri ascunse. Episoadele pot fi urmărite atât la TV, cât și online, subtitrate în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.   Link-ul poate fi accesat atât de pe telefonul mobil, cât și de pe laptop sau tabletă. 

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea a petrecut Revelionul departe de Istanbul! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran!