Program TV „Totul pentru familia mea”. O nouă încercare pentru frații Eren. Vezi online live episodul 33, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Frații Eren trec prin momente grele

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, episodul 33 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

La Kanal D începe un nou episod plin de suspans al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Frații Eren primesc o nouă lovitură, de această dată fiind vorba despre Kadir, cel care până acum le-a fost sprijin. Ce se va întâmpla cu tânărul?

Ce se va întâmpla în episodul 33 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

O nouă situație neprevăzută le va da viața peste cap celor din familia Eren.

Kadir este internat în stare gravă la spital, iar medicii fac eforturi mari pentru a-l ține în viață. Nu doar frații lui Kadir vor fi puternic afectați de cele întâmplate, ci și Melisa, tânăra care are sentimente puternice pentru el. Tânăra va alerga într-un suflet la spital pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, cu iubitul ei. Melisa se va simți vinovată pentru toate momentele în care între ea și Kadir au existat tensiuni, motiv pentru care îi va cere acestuia iertare, printre lacrimi.

În așteptarea veștilor referitoare la starea de sănătate a lui Kadir, Omer își va pierde cumpătul. Tânărul nu poate accepta faptul că fratele lor mai mare, Kadir, se află în această situație gravă și va reacționa violent, restul celor din familie încercând să îl calmeze. 

Nu doar în familia Eren sunt probleme, ci și în familia lui Akif Atakul sunt tensiuni. Bărbatul îl va prezenta celor dragi pe Kaan, fiul său, însă Doruk nu poate accepta ca acesta să facă parte din familia lui, considerând că situația este una absurdă. 

Frații Eren nu vor părăsi nici măcar o secundă holul spitalului, iar în momentul în care vor simți că lucrurile scapă de sub control, aceștia își vor pierde răbdarea. Ce se va întâmpla cu tânărul Kadir și dacă vor reuși medicii să îi salveze viața, în cele din urmă, poți vedea în episodul 33 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea”, ajuns la episodul cu numărul 33, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Este un serial care se bucură de mare succes, plasând postul de televiziune de multe ori în topul audiențelor. „Totul pentru familia mea” este, de fapt, povestea emoționantă a 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Aceștia sunt nevoiți să treacă prin tot felul de provocări.

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de patru ori pe săptămână, mai exact de luni până joi, începând cu ora 20:00.

Serialul poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, tablou emoționant de familie! Iată cum a fost surprinsă actrița Gözde Türker, alături de soțul ei și de cei doi „copii” ai lor! „Fotografia noastră tradițională de Anul Nou”