Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 14, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan este în pericol de moarte. Cum va reacționa Ömer

Author: Bianca Hriscu

Suzan, în pericol de moarte 

Sursa: Captură KANAL D

Marți seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D este difuzat serialul turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări episodul cu numărul 14 și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 14 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce în fața telespectatorilor noi scene dramatice și momente tensionate. Cum va reacționa Ömer atunci când va vedea că mama lui biologică, Suzan, este în pericol de moarte? 

Ce se va întâmpla în episodul 14 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Vestea că familia lui biologică este alta și că Suzan este adevărata lui mamă l-a afectat puternic pe Ömer, însă tânărul este gata să meargă mai departe, dorindu-și să rămână alături de cei pe care îi consideră în

continuare frații săi, Kadir, Asiye și Emel. Cu toate acestea, Ömer nu se simte deloc confortabil știind că Suzan, mama lui biologică, nu își dorește să păstreze legătura cu el. Mai mult decât atât, fiica acesteia, Harika, nu face decât să pună paie pe foc. Aceasta îi va spune fratelui ei că deși seamănă cu Suzan, aceasta nu îl va recunoaște niciodată ca făcând parte din familie. Vorbele surorii sale îl vor face pe Ömer să se simtă din nou respins și să verse lacrimi amare. 

Sengul o va pune la punct pe Suzan și îi va cere acestea să îl recunoască și să îl accepte pe Ömer drept fiul ei. În caz contrar, Sengul o va amenința pe Suzan ca va merge în instanță pentru ca Ömer să primească ceea ce i se cuvine.

Conflictul dintre Suzan și Nebahat pare departe de a se încheia, aceasta din urmă căutând o modalitate pentru a o pedepsi pe cea care a interveni în mariajul ei.

Astfel, fără să mai țină cont de nimic, Nebahat va încerca să o omoare pe Suzan, dorind să o lovească cu mașina. Martor la toată această scenă va fi Ömer. Deși a fost respins de Suzan, acesta nu va putea rămâne nepăsător și va încerca să o protejeze cu prețul propriei vieți. Dacă va schimba acest lucru relația dintre cei doi, dar și dacă își va pune Ömer viața în pericol poți vedea în episodul 14 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În fiecare seară, de luni până joi, la Kanal D este difuzat serialul „Totul pentru familia mea”. Serialul turcesc face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de patru ori pe săptămână, începând cu ora 20:00. Cu o distribuție din care fac parte atât actori de top, cât și actori din tânăra generație, dar și cu un scenariu care pune foarte mult accentul pe emoție, serialul „Totul pentru familia mea” i-a cucerit deja pe telespectatori.

Fiecare episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Cei care vor să vadă episodul 14 de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.  

Citește și: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe