Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Asiye, într-o ipostază rușinoasă

Autor: Bianca Hriscu

Asiye, pusă în fața unei situații greu de gestionat 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 17 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 12 decembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cu fiecare zi ce trece, viața celor 4 frați rămași orfani este din ce în ce mai grea. În episodul 17 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, Asiye va fi victima răzbunării diabolicei Harika. Ce plan va pune aceasta la cale? 

Ce se va întâmpla în episodul 17 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Asiye primește o lovitură puternică în episodul 17 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Dorindu-și ca cei 4 frați rămași orfani să sufere, mai ales după ce s-a aflat că Ömer este fiul biologic al lui Suzan, Harika, fiica acesteia, pune la cale un plan diabolic prin care să o distrugă pe Asiye. Știind că aceasta este foarte sensibilă și că ține foarte mult la felul în care cei din jur o privesc, încercând mereu să facă o impresie bună, Harika și prietenii săi se folosesc de fotografiile lui Asiye pentru a o denigra pe aceasta.
Mai exact, imaginile vor fi urcate pe un site de escorte, iar Harika va prezenta acest lucru în fața tuturor, totul pentru a o face pe Asiye de rușine. Tânăra va accepta cu greu această umilință, mai ales în contextul în care știe că nimic din ceea ce susține Harika nu este adevărat.

Toți cei dragi îi vor sări în ajutor lui Asiye, în frunte cu fratele ei, Kadir, care o va asigura că va face până și imposibilul pentru a demonstra că la mijloc este vorba doar despre o înscenare și că totul este o mare minciună.

Întregul univers al lui Doruk se poate prăbuși, având în vedere că acesta este la un pas să afle adevărul despre tatăl său. Adolescentul va intra în posesia unei filmări care dovedește clar că Akif Atakul este cel i-a omorât pe părinții celor patru frați rămași orfani. Fiind singura dovadă împotriva lui Akif Atakul, rămâne de văzut dacă Doruk își va denunța tatăl pentru ca acesta să plătească pentru crima pe care a comis-o sau va alege să îl protejeze, chiar dacă el este cel care i-a omorât pe părinții fetei pe care o iubește. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este cea mai importantă femeie din viața lui Akif Atakul din serialul „Totul pentru familia mea”. Celil Nalçakan a făcut dezvăluirea pe instagram

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” a ajuns la episodul cu numărul 17. Cel mai nou episod va fi difuzat la Kanal D luni, 12 decembrie 2022, dar poate fi urmărit și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Pentru a vedea episodul live, online, trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html.   

„Totul pentru familia mea” este serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de 4 ori pe săptămână. Episoadele sunt difuzate în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00 și prezintă povestea a patru frați Kadir, Asiye, Ömer și Emel, care rămân orfani și sunt nevoiți să se descurce siguri și să facă față răutăților venite din partea celor din jur.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look, la scurt timp după căsătorie! Iată cum arată celebra actriță Gözde Türker, în prezent! Fanii săi au fost uluiți!