Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 18, subtitrat în limba română VIDEO. Akif Atakul ajunge în spatele gratiilor

Author: Amalia Georgescu

Akif Atakul ajunge la închisoare

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 18 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Urmărește-l și online, live pe kanald.ro.

Episodul 18 al serialului „Totul pentru familia mea” se anunță unul presărat cu scene palpitante. Sunt momente grele pentru Akif Atakul, bărbatul ajungând în spatele gratiilor. Pentru ce va fi arestat? 

Ce se va întâmpla în episodul 18 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Doruk a primit filmările care demonstrează că tatăl său este un criminal. Akif Atakul își va surprinde băiatul uitându-se la acele imagini, moment care îi va tăia răsuflarea acestuia, sperând ca faptele sale să nu iasă niciodată la iveală.

Akif Atakul se face vinovat de moartea părinților celor patru frați rămași orfani, crimă pe care a încercat să o ascundă cât mai bine. Conștient că tot adevărul ar putea să iasă la iveală acum, Akif Atakul se simte în pericol. Bărbatul este conștient de faptul că mai este o persoană care știe totul despre moartea celor doi soți și este în căutarea celui sau celei care deține filmarea și i-a trimis-o lui Doruk.

„Cineva se joacă cu mine ca pisca cu șoarecele. O să-l găsesc pe cel care face asta și o să-l îngrop acolo unde îl găsesc”, va spune Akif Atakul.

Bărbatul va ajunge în spatele gratiilor și rămâne de văzut dacă va da socoteală pentru crima pe care a comis-o sau este altul motivul pentru care a fost arestat.

Pentru Ömer, lucrurile sunt din ce în ce mai complicate, acesta fiind nevoit să facă față problemelor existente în familia sa biologică, cât și greutăților cu care se confruntă familia în care

a trăit vreme de mai mulți ani. Tânărul își va face curaj și o va pune la punct pe Harika, adevărata lui soră. Relația dintre cei doi nu este deloc una bună, ba chiar Harika este gata să facă orice pentru a-l ține pe Ömer la distanță.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Oricât nu ne-ar plăcea, există o realitate ce trebuie acceptată.

Din păcate ești sora mea”, îi va spune Ömer surorii sale, Harika. 

Dacă vor reuși cei doi să ajungă la o înțelegere, dar și dacă vor afla Kadir, Asiye, Ömer și Emel că Akif Atakul se află în spatele dispariției premature a părinților lor poți vedea în episodul 18 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” a ajuns deja la episodul cu numărul 18. Producția turcească care prezintă povestea a patru frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși se bucură de mare succes. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. 

Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Cine este cea mai importantă femeie din viața lui Akif Atakul din serialul „Totul pentru familia mea”. Celil Nalçakan a făcut dezvăluirea pe instagram