Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 19, subtitrat în limba română VIDEO. Orhan simte că este o povară pentru cei dragi

Autor: Bianca Hriscu

Orhan, îngrijorat că ar putea deveni o povară pentru familia sa 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 19 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” începe la Kanal D miercuri, 14 decembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

În noul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, telespectatorii Kanal D vor avea parte de noi surprize. Akif Atakul pune la cale un plan pentru a se răzbuna pe Erhan, iar Orhan se simte tot mai neputincios.

Ce se va întâmpla în episodul 19 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Orhan are din nou probleme de sănătate și este transportat de urgență la spital.

După mai multe investigații, bărbatul se întoarce acasă, însă situația în care se află îl face să se considere o povară pentru cei dragi. Obișnuit să fie capul familiei, Orhan se simte neputincios și nu poate accepta să le complice și mai mult viața celor dragi.

„Nu pot să mă ridic singur să beau un pahar cu apă. O să trăiesc pe spinarea copiilor mei? Nu o să îi pot ajuta cu nimic.

O să fiu o povară pentru toți”,
va spune Orhan.

Știind că unchiul său trece prin momente grele, Kadir nu poate ignora această situație, astfel că îi va promite mătușii sale că va avea grijă și de ei, chiar dacă acest lucru va fi foarte dificil de realizat. Kadir se oferă să dea o mână de ajutor, chiar dacă, în trecut, el și frații lui nu au avut parte de același sprijin din partea mătușii lor, ba chiar au fost dați afară în locuința acestora.

Akif Atakul are ocazia de a-l întâlni pe cel care reprezintă o adevărată amenințare pentru el. Bărbatul va avea o discuție cu Erhan, iar la finalul acestei întâlniri, acesta din urmă va cădea secerat la pământ, asta după ce va fi împușcat de maleficul Akif. Kadir îl va găsi pe Erhan și se va grăbi să sune la ambulanță, încercând să îi salveze viața acestuia, însă va ajunge și el victima lui Akif Atakul, bărbatul lovindu-l cu o bâtă în spate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla cu Erhan și Kadir, cine va fi martor la toate aceste scene și dacă autoritățile vor fi alertate pentru a interveni cât mai repede și a-i salva pe cei doi bărbați poți vedea în episodul 19 al serialului turcesc „Totul pentru familia

mea”.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Din programul TV al postului de televiziune Kanal D face parte și serialul „Totul pentru familia mea”.

Acesta spune povestea patru frați, rămași orfani, care trec prin situaţii grele, aflându-se la limita supraviețuirii. Serialul aduce în fața telespectatorilor actori de top din cinematografia turcă, dar și actori din tânăra generație.

„Totul pentru familia mea” poate fi urmărit la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Serialul este disponibil și online și poate fi vizionat de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.   

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look, la scurt timp după căsătorie! Iată cum arată celebra actriță Gözde Türker, în prezent! Fanii săi au fost uluiți!