Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 24, subtitrat în limba română VIDEO. Sengul trece la amenințări: „Îți fac viața un calvar, Kadir!”

Autor: Bianca Hriscu

Sengul îl amenință pe Kadir

Sursa: Captură KANAL D

Joi seară, începând cu ora 20:00, poți urmări un nou episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Episodul 24 este difuzat și online, live pe kanald.ro.

Noi probleme pentru familia Eren în episodul 24 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. În timp ce Oğulcan se zbate între viață și moarte, cei dragi lui se roagă pentru o minune, iar Sengul, mama tânărului, orbită de furie, va trece la amenințări.

Ce se va întâmpla în episodul 24 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Scene dramatice se vor petrece în episodul 24 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Oğulcan se zbate între viață și moarte asta după ce a fost împușcat în altercația provocată de Cemile. Deși medicii au reușit să îl stabilizeze, starea de sănătate a tânărului este în continuare una critică, astfel că familia lui este îngrijorată. Cemile se simte vinovată pentru tot ceea ce s-a întâmplat, având în vedere că familia Eren i-a oferit protecție în toată această perioadă.

Sengul nu poate accepta situația în care este fiul său, Oğulcan, aceasta fiind îngenuncheată de durere.

Kadir va primi tot felul de amenințări din partea mătușii lui, aceasta considerând că el este singurul vinovat pentru faptul că Oğulcan se zbate între viață și moarte. 

„Dacă Oğulcan nu iese viu de aici, de la Reanimare, îți fac viața un calvar, Kadir!”, îi va spune Sengul lui Kadir.

Kadir, Omer, Asiye și Emel suferă enorm și speră ca, în cele din urmă, lucrurile să se rezolve, iar Oğulcan să se întoarcă acasă. 

De probleme va avea parte și Akif Atakul. Bărbatul trebuie să îl accepte pe cel care pretinde că este fiul său și să îi ofere condiții de trai similare cu cele ale copiilor lui. Nici Harika nu se va putea abține și va încerca din nou să îi facă rău lui Asiye. Tânăra urmărește să îi distrugă imaginea lui Asyie, astfel că o va fotografia în timp ce face curățenie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă va reuși Oğulcan să depășească această cumpănă și să scape cu viață, dar și cum va rezolva Akif Atakul problema legată de fiul său nelegitim poți vedea în episodul 24 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Este un serial care a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, povestea fiind una care prelungește suspansul cu fiecare episod ce trece. Cei patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel sunt nevoiți să treacă prin tot felul de situații dificile în lupta lor pentru supraviețuire.

Episoadele serialului turcesc „Totul pentru familia mea” pot fi urmărite și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.     

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant și plin de iubire pentru soția lui! „La mulți ani, iubirea mea!” Iată ce i-a transmis celebrul Cüneyt Mete frumoasei actrițe, la ceas aniversar!