Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 28, subtitrat în limba română VIDEO. Melisa primește o lecție de viață

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 dec 2022, 14:28

Melisa este pusă la punct de Kadir 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat ultimul episod din acest an al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări episodul 28 al serialului și online, live pe kanald.ro.

Episodul 28 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” începe la Kanal D joi, de la ora 20:00. Între Melisa și Kadir apar din nou probleme, în timp ce Doruk vrea să o recucerească pe Asyie.

Ce se va întâmpla în episodul 28 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Melisa și Kadir formează un cuplu de mai multe luni, chiar dacă cei doi fac parte din lumi diferite.

Deși inițial acest lucru a părut să nu conteze, acum, diferențele dintre cei doi sunt din ce în ce mai vizibile. Cu ocazia împlinirii a 6 luni de relație, Melisa va considera că trebuie să îi facă un cadou iubitului ei. Tânăra îi va cumpăra un ceas foarte scump lui Kadir și chiar dacă inițial tânărul nu va avea nimic de obiectat, ulterior îi va oferi o lecție iubitei lui.

Melisa îi va reproșa lui Kadir că nu își face timp pentru ea, dar că poate sta cu familia lui, cu Cemile și Mazlum. Tânăra își dorește să petreacă cât mai mult timp în compania lui Kadir, însă acesta este foarte ocupat. Supărat că Melisa îl va trage la răspundere, Kadir îi va oferi o lecție de viață. Acesta îi va spune că nu este deloc ușor să se împartă între muncă și viața personală și că, de cele mai multe ori, ceea ce câștigă nu reprezintă nici măcar jumătate din prețul pe care l-a plătit Melisa pentru

ceasul pe care i l-a făcut cadou. Cei doi vor ajunge să se certe, iar Kadir îi va înapoia ceasul iubitei lui, spunându-i acesteia că este din ce în ce mai evident că fac parte din lumi complet diferite.

„Știi ce văd eu când mă uit în oglindă? Văd un om disperat care se duce și muncește ca un cal, care inspiră gaze toxice ca să poată câștiga jumătate din cât ai dat pe acest ceas.

Suntem în locuri diferite, fata mea.”, îi va reproșa Kadir iubitei lui, Melisa. 

Între timp, Doruk vrea să îi arate lui Asiye că îi pare rău pentru certurile pe care le-au avut în trecut și că își dorește să formeze din nou un cuplu. Tânărul își va monta un cort în curtea casei celor patru frați, dorind să îi demonstreze lui Asiye că este în stare să facă orice pentru ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă se vor împăca Doruk și Asiye, dar și ce se va întâmpla între Kadir și Melisa poți vedea în episodul 28 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Episoadele pot fi urmărite în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat și online, acesta fiind disponibil pe tabletă, telefonul mobil sau laptop accesând https://www.kanald.ro/live.html.       

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!