Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 5, subtitrat în limba română VIDEO. Adevărul care le va schimba viața celor 4 frați

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 21 nov 2022, 15:02

Kadir, pe punctul de a afla un secret dureros 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat episodul 5 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Primul episod din această săptămână al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce noi răsturnări de situație pentru cei patru frați rămași orfani. Viața lor este pe cale să se schimbe radical și asta datorită unui adevăr care a fost ținut ascuns o lungă perioadă de timp și pe care unchiul celor patru frați îl cunoaște. 

Ce se va întâmpla în episodul 5 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

În episodul 5 al serialului „Totul pentru familia mea”, Kadir este pe punctul de a afla un adevăr tulburător despre trecutul său și al fraților săi. Orhan, unchiul celor patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel, îi va mărturisi lui Kadir un secret pe care l-a păstrat vreme de ani buni și care, în momentul de față, ar putea fi în favoarea acestora. Cei patru frați ar putea scăpa de sărăcie și ar putea duce o viață liniștită, toate problemele lor găsindu-și rezolvarea.

„Kadir... De fapt, voi aveți o cale de scăpare, băiete!(...) O să-mi pierd mințile!”, îi va mărturisi Orhan lui Kadir.

Relația dintre Kadir și Melisa este tot mai apropiată, iar tânăra are sentimente din ce în ce mai puternice pentru Kadir. Din dorința de a-l ajuta atât pe el, cât și pe frații lui, Melisa va lua decizii care nu vor fi tocmai în favoarea acestora.

Tânăra îi va mărturisi lui Kadir că ea a fost cea care l-a denunțat la poliție pe patronul service-ului auto, moment în care Kadir va izbucni. Acesta o va mustra pe tânără, explicându-i că gestul ei ar fi putut avea consecințe grave.

„Puteam să mor pentru că tu te-ai băgat în treaba asta”, îi va reproșa Kadir frumoasei Melisa.

Orhan, unchiul celor patru frați, va fi pus la respect de Omer.

Tânărul îi va reproșa că nu a fost în stare să îi găzduiască în momentul în care aveau cea mai mare nevoie de el și că i-a lăsat pe drumuri, reproșuri care nu îi vor pica deloc bine bărbatului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce adevăr îi va dezvălui Orhan lui Kadir, dar și cum se va schimba viața acestuia și a fraților săi poți vedea în episodul 5 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Cum arată Melisa din serialul „Totul pentru familia mea” fără machiaj. Iată cum a fost surprinsă actrița Damlasu İkizoğlu

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Din programul TV al postului de televiziune Kanal D face parte și serialul „Totul pentru familia mea”. Este vorba despre o producție turcească ce prezintă povestea impresionantă a patru frați care rămân orfani și sunt nevoiți să se descurce singuri, restul familiei lor refuzând să își asume responsabilitatea asupra lor. Părinții celor patru frați mor în condiții suspecte, lucru care complică și mai mult situația.

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit la Kanal D de patru ori pe săptămână, de luni până joi, începând cu ora 20:00. Serialul turcesc este difuzat și online, live, subtitrat în limba română pe  https://www.kanald.ro/live.html,  astfel că poate fi vizionat de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!