Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live primul episod, subtitrat în limba română VIDEO. Povestea impresionantă a patru frați care rămân orfani

Author: Bianca Hriscu

Momente grele pentru cei patru frați rămași orfani 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D are loc premiera serialului „Totul pentru familia mea”. Poți urmări primul episod și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Pe 14 noiembrie 2022, la Kanal D începe un nou serial turcesc care aduce în fața telespectatorilor o poveste de viață impresionantă. Luni, de la ora 20:00, telespectatorii pot urmări, la Kanal D, primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Ce se va întâmpla în primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

„Totul pentru familia mea” este serialul turcesc care începe la Kanal D luni, 14 noiembrie 2022, de la ora 20:00.

Producția turcească aduce în atenția publicului povestea a patru frați care rămân orfani și care sunt nevoiți să se descurce singuri și să facă față greutăților. În primul episod al serialului, telespectatorii vor face cunoștință cu familia Eren, compusă din cei doi părinți, Hatice și Veli, și din patru copii Kadir, Omer, Asiye și Emel. Deși viața lor nu este deloc ușoară și trebuie să facă față în fiecare zi greutăților financiare, iubirea care îi leagă le oferă putere să treacă peste toate obstacolele.
Viața familiei Eren este dată peste cap în momentul în care Hatice și Veli își pierd viața, iar cei patru copii rămân orfani. Pe lângă durerea pierderii celor mai dragi persoane din viața lor, cei patru trebuie să învețe să se descurce singuri, iar fratele cel mare își va asuma rolul de mamă și tată pentru frățiorii săi, încercând să le ofere un trai cât mai bun, astfel că este dispus să facă orice pentru ca fraților săi să le fie bine.

Dacă inițial în ajutorul celor 4 frați va sări unchiul din partea tatălui, soția acestuia nu va fi deloc încântată de această situație și va face tot ce ține de ea pentru a le arăta celor 4 frați că locul lor nu este în casa ei. Fratele cel mare, Kadir, nu va putea accepta ca familia lui să fie înjosită, așa că va lua decizia de a părăsi casa unchiului.

Unde vor merge cei patru frați și ce provocări vor întâmpina poți vedea în primul episod al serialului „Totul despre familia mea”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul despre familia mea” pe Kanal D

„Totul pentru familia mea” este serialul care, începând cu data de 14 noiembrie 2022, va face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Serialul este unul care pune foarte mult accentul pe emoții, prezentând povestea a patru frați care ajung să își piardă ambii părinți. Pentru a supraviețui și a face față provocărilor, cei patru frați trebuie să rămână uniți și rămâne de văzut dacă vor reuși să facă acest lucru.

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de patru ori pe săptămână, în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Serialul poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  

Personajul principal al serialului, Kadir, este interpretat de Halit Özgür Sări, Ömer este interpretat de actorul Yigit Kocak, personajului Asiye îi dă viață Su Burcu Coskun, iar micuța Emel este interpretată de Aylin Akpinar.

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Koçak, chipeșul actor care interpretează rolul Ömer în noul serialul turcesc, Totul pentru familia mea! Telespectatorii îl cunosc din producția Dragoste și secrete!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.