PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" joi, 4 noiembrie 2021 - VIDEO Maurice Munteanu o avertizează pe Anda Adam: "Fii foarte atentă!"

Autor: Andrei Ionescu

Maurice Munteanu și Anda Adam

Sursa: Captură KANAL D

O ediție incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities" joi seară, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Anda Adam și Maurice Munteanu vor avea o dispută. Juratul o va avertiza pe concurentă. "Aș vrea să fii foarte atentă, cu mine nu-ți merge, eu nu sunt concurentă", îi spune Maurice Andei Adam.

"N-am să permit nimănui să mă jignească, nici măcar unui jurat", spune, în culise, Anda Adam.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Va fi show total în ediția "Bravo, ai stil! Celebrities" din această seară, difuzată de la ora 22:30. Raluca Bădulescu va dansa în stil de rockerțiă, mișcându-și puternic părul, spre deliciul juraților și ai concurenților.

Și Ilinca Vandici și Victor Slav vor dansa, fiind un spectacol total în platou.

Și în culise vom avea parte de lucruri interesante, Nicoleta Dragne fiind una dintre protagoniste.

Ea punctează că este foarte important ca participantele la această emisiune-concurs trebuie să știe limba română, corectând-o pe una dintre concurente, care nu a folosit acuzativul "pe care".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmăriți, de la ora 22:30, "Bravo, ai stil! Celebrities", doar la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a viziona emisiunea online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează? Mesajul controversat postat de finalista Bravo, ai stil! Celebrities pe o rețea de socializare

Adina Halas, noua concurentă "Bravo, ai stil! Celebrities"

Adina Halas este cea mai nouă concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ea a intrat oficial în show în emisiunea de ieri.

"Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla.   Acest show îmbină dragostea mea pentru televiziune și joaca mea cu moda, joacă începută la 15 ani și jumătate, când am păşit pentru prima dată pe catwalk.

Este un show complet, un reality tv, un show diferit de tot ce am făcut până acum. Sper să îmi fiți alături și să ne distrăm împreună. Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider

participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție", spunea Adina Halas înainte de a intra în emisiune.

Citeste si: Maurice Munteanu, reacție fară precedent la adresa Andei Adam: Ai grija cum vorbești că nu sunt una dintre concurente! Cântăreața izbucnește în lacrimi instant

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.