PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" miercuri, 10 noiembrie 2021 - VIDEO Ilinca Vandici, mesaj pentru concurente: "Victor Slav se simte în pericol"

Autor: Andrei Ionescu

Ilinca Vandici și Victor Slav

Sursa: captura Kanal D

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 e difuzată în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ediția cu numărul 28 din" Bravo, ai stil! Celebrities" se anunță foarte interesantă.

Ilinca Vandici le va spune ceva surprinzător concurentelor. "Victor Slav se simte în pericol", este mesajul neașteptat al Ilincăi Vandici despre colegul ei de platou. Vom afla diseară la ce se referă prezentatoarea.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Vor fi și în această seară discuții între concurente. Una dintre acestea este între Anda Adam și Nicoleta Dragne.

Se va discuta despre bugetul pe care fiecare concurentă îl are pentru ținută. Anda Adam va spune că ea completează cu bani de acasă fondul pentru ținuta zilnică din emisiune.

Se va vorbi și despre concurentele care au stilist, discuție care a mai fost purtată în acest sezon de "Bravo, ai stil! Celebrities" și, cu siguranță, se va mai purta și în viitor.

"Bravo, ai stil! Celebrities" începe în această seară la ora 22:30 și poate fi urmărită atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Cine o ajută pe Viviana Sposub cu ținutele și momentele la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a spus totul pe șleau: "Este cel mai mare ajutor al meu în acest concurs pe lângă stilistă"

Victor Slav, în echipa "Bravo, ai stil! Celebrities"

Victor Slav a prezentat emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" în perioada în care Ilinca Vandici a lipsit de pe micul ecran din pricina unor probleme medicale.

Victor a rămas în echipa "Bravo, ai stil! Celebrities" și după ce Ilinca Vandici s-a întors, iar acum Victor are un rol bine stabilit în emisiunea-concurs de stil de la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victor Slav dă în fiecare emisiune de miercuri până vineri o steluță bonus unei concurente care iese în evidență, din punctul lui de vedere.

Totodată, în fiecare Gală, care are loc sâmbătă, Victor Slav are de oferit două puncte bonus, pe care i le poate da unei singure concurente sau le poate împărți pentru două concurente care ies în evidență.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale.

În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, spunea Victor Slav despre noul lui rol din emisiune.

Citeste si: Viviana Sposub, declarată cea mai sexy concurentă din istoria Bravo, ai stil! are sau nu silicoane? Răspunsul neașteptat al vedetei

 

 

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.